JOŠ DRAMATIČNIJA RUŽA VJETROVA / Hoće li se Marija opet žrtvovati za svoje voljene?

Image
Foto: RTL

Dramska serija RTL Televizije "Ruža vjetrova" vraća se na male ekrane nakon dvotjedne pauze u emitiranju. U ponedjeljak, 7. siječnja, očekuju nas novi, još uzbudljiviji nastavci u kojima neće nedostajati napetosti, dramatike i šokantnih preokreta!

4.1.2013.
14:46
RTL
VOYO logo

Petar je prisiljen tajiti Odacima o Rankovoj ucjeni: Ante u zamjenu za Mariju. Pritisnut Nivesinim inzistiranjem, Petar joj ipak otkrije da je Marija Rankova odbjegla žena, te da on drži zatočene Jelenu i Antu…

Njih dvoje su u dilemi: izdati Mariju ili joj pomoći u borbi protiv Ranka? Vidjevši Milu na farmi, Tamara shvaća da su je sestre ipak nasamarile, a Sara odlazi u Zagreb srediti misli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marica zove don Vinka na večeru i nesmotreno izazove neugodnu situaciju, a Toma je u klopci - ne može natrag u zatvor, ali i ne želi svjedočiti.

Za to vrijeme, Marija razmišlja o bijegu kao jedinom načinu da je Ranko ostavi na miru, ne znajući da je on promijenio pravila igre, a Nives traži radikalne metode rješavanja cijele situacije, dok Petar želi ostati hladne glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krsto i Suzana provode ugodne trenutke zajedno, dok je ljubav Šimuna i Marije došla u kušnju jer su oboje opterećeni duhovima prošlosti. Naime, Marija će doznati da su Šimun i Sara ljubovali…

Ranko razrađuje svoj plan okupljanja svoje male obitelji, a Marija sazna da je Toma pobjegao… Na njoj je velika odluka - hoće li se opet žrtvovati za svoje voljene i vratiti se Ranku kako bi spasila Tomu i Šimuna?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovor na ovo i mnoga druga pitanja gledatelj će doznati u novim epizodama „Ruže vjetrova“ koja će se početi emitirati već od ponedjeljka, 7. siječnja u 20 sati naRTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo