ne propustite pogledati / Hoće li robinja 'propjevati' i uništiti Hurem?!

Image
Foto: RTL

Ibrahim je doznao identitet Huremine doušnice iz Manise koja je pokušala ubiti princa Mustafu i jedva čeka sve to dokazati Sulejmanu. Međutim, Hurem negira ikakvu povezanost s robinjom. Hoće li Gulizar 'propjevati' i uništiti Hurem?

20.3.2013.
14:27
RTL
VOYO logo

Nakon što mu je Tašlidžali priznao da su uhvatili špijunku iz Mustafine palače, Ibrahim-paša dovede osumnjičenu Gulizar pred Hurem, nadajući se da je napokon došao trenutak za sultanijinu propast.

No Hurem negira povezanost s doušnicom i smatra da ne postoje odgovarajući dokazi koji upućuju da je ona naredila Mustafino ubojstvo. Kako bi maknula sumnju sa sebe, lukava Hurem naredi Rustem-agi da se hitno riješi Gulizar prije nego li Ibrahim-paša dovede doušnicu na saslušanje i pred sultanom obznani novi skandal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Za to vrijeme Tašlidžali prizna Mihrimah da mu je Hurem strogo zabranila da se viđaju, Rustem-aga žali zbog završenih priprema za odlazak u Teku, dok Mahidevran zabrine liječnička dijagnoza Sulejmana mlađeg – Mustafin sin boluje od boginja!

Image
Foto: RTL

Hoće li Rustem-aga stići ucijeniti Gulizar ili će robinja svojim iskazom razotkriti Hurem? Ne propustite pogledati novu epizodu hit serije „Sulejman Veličanstveni“ večeras, u srijedu 20. ožujka u 21 sat na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo