nestanak su prijavili / HNK Gorica: 'Nestao nam je igrač. Krenuo je jučer iz Budimpešte za Goricu i od tada mu se gubi svaki trag'

Image
Foto: HNK Gorica

Abdullah Talal Hameed vozi bijeli Porsche Taycan švedskih registarskih oznaka. Nestanak je prijavljen mađarskoj policiji.

22.8.2023.
17:14
HNK Gorica
VOYO logo

Nestao je igrač HNK Gorica i klub moli za pomoć sve koje imaju informaciju o nemu. Riječ je Abdullahu Talal Hameedu iračkom nogometašu koji ima švedsko državljanstvo.

"Naš igrač Abdullah Talal Hameed krenuo je u ponedjeljak, 21. kolovoza, iz Budimpešte u Veliku Goricu i od tada mu se gubi svaki trag. Nestanak je prijavljen mađarskoj policiji, a obitelj i HNK Gorica mole sve koji imaju bilo kakve informacije o Hameedu, da se jave u najbližu policijsku postaju ili Klub. Igrač vozi bijeli Porsche Taycan švedskih registarskih oznaka" stoji na Facebook stranici HNK Gorica

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Abdullah Talal Hameed, 27-godišnji krilni igrač, priključio se redovima kluba kao slobodan igrač, a posljednji klub bio mu je mađarski ZTE, stoji na službenim stranicama HNK Gorica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam što imam priliku igrati u Hrvatskoj. Znam puno toga u hrvatskoj ligi, znam da se ovdje igra jako dobar nogomet, tehnički vrlo kvalitetan, a to je ono što mi odgovara" rekao je Hameed, rođeni Iračanin koji se u Švedsku doselio kao dijete i upravo je ondje započeo svoju nogometnu karijeru.

Želja mi je pomoći Gorici najbolje što mogu, ostaviti dobar dojam na klub i navijače, naravno, želim da pobijedimo u što više utakmica. Također bih volio izboriti mjesto u reprezentaciji i to mi je velika motivacija kazao je Hameed.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogedajte video: Sretan kraj potrage za muškarcem koji je nestao u Zagrebu: 'Svi smo se dobro isplakali. Hvala Bogu što je živ i zdrav'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo