Hloverka zbog gostovanja Milanovića prijavila Šprajca

Hloverka Novak Srzić, glavna urednica Informativnog programa HTV-a, Etičkom povjerenstvu HTV-a podnijela je prijave protiv Zorana Šprajca i Aleksandra Stankovića.

18.1.2010.
23:44
VOYO logo

Kako piše Jutarnji list, Hloverka je prijavila svoje zaposlenike jer su ugostili sugovornike s čijim se izbormo urednica ne slaže, odnosno, smatra da je sporan način i trenutak njihove prezentacije. Zoranu Šprajcu zamjera ugošćivanje predsjednika SDP-a Zorana Milanovića, a Aleksandru Stankoviću gostovanje Tomislava Klauškog, komentatora portala Index.hr.

Hloverkine najnovije prijave začudile su većinu ljudi na HTV-u jer je poznato da je ona, iako se prvotno protivila da u Stankovićevoj emisiji bude Klauški, to poslije odobrila, ističući da je tolerantna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je o Šprajcu riječ, stvari su jasnije jer je njegova šefica već pojasnila kako smatra da je desetominutno gostovanje Zorana Milanovića u središnjem Dnevniku presedan koji ona, da je bila s tim upoznata, ne bi dozvolila, okarakteriziravši to Šprajcovim uredničkim propustom napravljenim s namjerom da Hloverka ispadne nesposobna.

Šprajc će sada pred Etičkim povjerenstvom imati priliku dokazati kako je Hloverka Novak-Srzić znala da Milanović dolazi u Dnevnik, te da je predsjednika SDP-a sama dočekala i vrlo srdačno ispratila, piše Jutarnji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201001180689006 arti-201001170220006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo