Hloverka bi postala sudac Orie i oslobodila Gotovinu

V.d. direktorice HTV-a Hloverka Novak-Srzić na jedan dan bi se voljela naći u koži haškog suca Alphonsa Orieja pa bi oslobodila generala Antu Gotovinu.

13.5.2011.
17:23
VOYO logo

"Kad bih mogla, na jedan dan voljela bi se naći u koži haaškog suca Alphonsa Orieja. Donijela bih oslobađajuću presudu za hrvatske generale prema međunarodnom ratnom pravu i pravdi, prema činjenicama i dokazima, a usprkos svim političkim pritiscima i interesima. Jer, kako kaže bivši predsjednik Mesić, krivnja je uvijek individualna", kazala je Hlo u intervjuu za Jutarnji list.

U 25 točaka koje o njoj treba znati, Hloverka je čitateljima otkrila i da je njen otac htio da ona bude jedinstvena, da joj sestra Ruža ima najmanju plaću od svih HRT-ov asistenta režije, te da nikad nije voljela kemiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazala je i kako postoji mnogo povijesnih ličnosti kojima se divi, ali da je to u ovom trenutku, "kada je cijela naša novija povijest stavljena pod znak pitanja", Ante Gotovina.

Vječna Hlo je kazala i kako na televiziji gleda sve - osim Formule 1. "Duša me zaboli kada se sjetim da su neki prije mene znali na to spiskati pet milijuna eura, a tu istu Formulu 1 danas neki dečko prodaje lokalnim televizijama. Zamislite koliko smo dramskog programa mogli snimiti za taj novac".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105110653006 arti-201105030541006 arti-201101260058006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo