neugodno u koprivnici / Hladan doček za Bernardića: Nisu mu dozvolili da održi govor, a nije ga se ni spomenulo

Image
Foto: Damir Spehar/PIXSELL

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić kaže kako u svemu što se dogodilo nije bilo nikakve namjere da se zaobilazi šefa SDP-a

7.11.2018.
11:48
Damir Spehar/PIXSELL
VOYO logo

SDP-ov gradonačelnik Mišel Jakšić nije previše lijepo dočekao predsjednika SDP-a Davora Bernardića, koji je boravio u ponedjeljak u Koprivnici povodom Dana grada, piše Večernji list. Naime, Bernardić je navodno želio održati govor na proslavi grada, međutim to mu nije bilo dozvoljeno. A u pozdravnom govoru voditelj ga nije ni spomenuo, što je kasnije ispravio šef Gradskog vijeća Ivan Pal.

Predsjednik SDP-a nije sjedio do gradonačelnika Jakšića, već je kraj njega bio suspendirani član vodstva stranke Siniša Hajdaš Dončić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Koprivnice odbio se pojaviti i na izjavi za medije nakon svečane proslave Dana grada na kojoj je Bernardić iskoristio priliku i komentirao Jakšićevu izjavu da on kao šef SDP-a nije iskoristio nijednu prijelomnu točku da potakne rast SDP-a.

Naime, predsjednik SDP-a kazao je kako se nada da "ljudi koji su nezadovoljni i koji ruše neće otići ni na koji način Bandiću ili HDZ-u", piše Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić kaže kako u svemu što se dogodilo nije bilo nikakve namjere da se zaobilazi šefa SDP-a, već da je on jednostavno prekasno potvrdio svoj dolazak na proslavu Dana grada. Upravo zbog prekasne potvrde Jakšić tvrdi kako je bilo kasno da ga se ubaci da govori.

Teški kritičar SDP-a ne vidi nikakav problem ni u rasporedu sjedenja. Naime, iako je suspendiran u SDP-u, Siniša Hajdaš Dončić i dalje je potpredsjednik Sabora i upravo temeljem te funkcije sjedio je u prvom redu do gradonačelnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dan grada nije stranačko okupljanje. Ne vidim tu nikakvih problema”, zaključuje Jakšić, piše Večernji list

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo