SUTRA HITAN SASTANAK / 'Crna' vodička obilaznica: vozači tvrde radovi nisu dovršeni, a tragedija se dogodila zbog političara

Image
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Požurilo se s otvorenjem obilaznice zbog izbora, a nakon što je obilaznica otvorena dogodilo se već pet nesreća.

16.6.2017.
20:06
Dusko Jaramaz/PIXSELL
VOYO logo

Zbog prometnih nesreća koji su se u zadnjih mjesec dana dogodile na novoj vodičkoj obilaznici, a danas je kulminiralo pravom tregedijom na cesti, pri čemu su poginuli otac i sin, u subotu u podne bit će održati hitan sastanak, piše Slobodna Dalmacija.

Vozači su već upozoravali da će se na tom mjestu dogoditi tragedija, a sve zbog - političara. Naime, požurilo se s otvorenjem obilaznice zbog izbora, a nakon što je obilaznica otvorena dogodilo se već pet nesreća. Vozači su vrlo jasni i tvrde - "radovi nisu dovršeni, niti ograde nisu stavili uz provalije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Uredu župana u Šibeniku sastat će se Goran Pauk, šibensko - kninski župan, Ivica Kostanić, načelnik PU Šibensko - kninske, Josip Škorić, direktor Hrvatskih cesta,te Nelka Tomić, gradonačelnica Vodica te će zajedno sa svojim stručnim timovima razmotriti i analizirati uzroke. Isto tako razgovarat će se o dodatnim mjerama zaštite sudonika u prometu, ako su one uopće moguće, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo