HIT MEĐU MLADENCIMA IZ CIJELOG SVIJETA: / Ovaj je romantični hrvatski otok postao top destinacija za vjenčanja

Image
Foto: Facebook

Otok Hvar postao je idealnom destinacijom za parove koji početak zajedničkog života žele obilježiti na jedan pomalo drugačiji način, piše Slobodna Dalmacija.

28.8.2016.
8:41
Facebook
VOYO logo

Ove će godine tako na Hvaru bračne zavjete razmijeniti 88 osoba iz stranih zemalja, koje će obrede imati na 10 svjetskih jezika i na različitim romantičnim mjestima na otoku.

Mladenci stižu i iz Australije, Južne Afrike te čak i Kine, a za plod je to truda hotelske kuće Sunčani Hvar, koja je, osim mogućnosti organizacije uriginalnih i atraktivnih vjenčanih zabava, svoj proizvod atraktivno upakirala, zbog čega je on postao tražen diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Radi se o milijunskoj industriji'

"Krenuli smo još prije četiri godine, kada smo u Hvaru imali samo deset vjenčanja, i prepoznali smo to kao mogućnost novog proizvoda. Radi se o milijunskoj industriji jer s mladencima dolazi uvijek svita iz cijelog svijeta. Najprije smo željeli pridobiti pažnju naših gostiju koji su već stigli na odmor u Hvar, a onda je prenijeti i šire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oformili smo poseban odjel koji se bavi svim detaljima vezanim uz organizaciju vjenčanja, vrhunsku uslugu, detalje i jelovnik na tragu najpoznatijih destinacija za vjenčanja u svijetu, poput Kariba, i uspjeli smo. Uredili smo atraktivne lokacije, opremili ih, tiskali brošure samo s tom ponudom, strane novinare informirali o njoj, išli smo na specijalizirane sajmove vjenčanja i rezultat je tu", rekla je Anja Levak, direktorica marketinga Sunčanog Hvara.

Desetak ponuđenih lokacija

Hvar je u samo nekoliko godina postao prilično tražena destinacija za vjenčanja, prosidbe, zaruke, momačke ili djevojačke večeri i romantičan medeni mjesec. Sunčani Hvar u svom predstavljanju navodi kako se radi o otoku s tisuću mogućnosti za proslavu vjenčanja s originalnom i drugačijom slikom bračnog para.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Desetak ponuđenih lokacija na otvorenom i u zatvorenim ugostiteljskim objektima nude neobavezne proslave u vrtu, profinjene balove ili jedinstvene ceremonije u starinskom okruženju kamene kolonade uz more iz 30-ih godina prošlog stoljeća.

Osim toga, organiziraju i gala vjenčanja na plaži "Bonj les bains", proslavu na terasi hotela Palace iz vremena carice Elizabete, na palubi yacht cluba...Ne čudi stoga da su ovi turistički aranžmani za vjenčanja i slične proslave na Hvaru toliko traženi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvar posjećuju mladenci iz cijelog svijeta

"Tu priču koja je jako tražena stalno nadograđujemo, a već sada smo potpuno puni cijeloga rujna u svim terminima za vjenčanja na plaži. Apsolutno je najtraženije vjenčanje na plaži Bonj, to je pravi hit, ali puno se traži i vjenčanje u maloj crkvici svetoga Marka, koja je najpopularnija za crkvena vjenčanja", rekla Levak.

Također je naglasila kako Hvar posjećuju mladenci iz cijeloga svijeta, te da ih je ove godine najviše bilo iz Velike Britanije, Australije, Skandinavije i da ima onih iz Afrike, Kine i mnogih europskih zemalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo