'KOJI BIJEDNI SPIN!' / HDZ uzvratio udarac Milanoviću: 'Vrhovni lažljivac ni danas neće otkriti od koga je uzimao novac'

Image
Foto: Neva Zganec/PIXSELL

'Baćuška Milanović čini sve kako bi skrenuo pažnju s vlastitih laži o najdražem si ortaku Runji', piše HDZ

8.4.2024.
13:01
Neva Zganec/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što se predsjednik Hrvatske Zoran Milanović jutros u objavi na Facebooku osvrnuo na "autoritaran" način vladavine premijera Andreja Plenkovića, kojeg je optužio da je autokrat koji krši Ustav, te je postavio pitanje zašto nije podignuta optužnica protiv bivšeg ministra Marija Banožića, HDZ mu je odgovorio novom objavom u kojoj je sve to nazvao "spinom".

Image
'POGANO SHVAĆANJE VLASTI' /

Milanovićev jutarnji obračun s Plenkovićem: 'Zašto Banožić do danas nije optužen?'

Image
'POGANO SHVAĆANJE VLASTI' /

Milanovićev jutarnji obračun s Plenkovićem: 'Zašto Banožić do danas nije optužen?'

"Koji bijedni spin! Baćuška Milanović čini sve kako bi skrenuo pažnju s vlastitih laži o najdražem si ortaku Runji - za kojeg je bez i najmanjeg skrupula još jučer tvrdio da 'nije ni pod kakvim sankcijama' zbog dubokih veza s nedemokratskim slovenskim režimom i samim Putinom. Budući da je uhvaćen u svjesnoj laži, kršitelju Ustava odjednom više nije 'zanimljiv' ni Oleg Butković, kojem je, također još jučer, prijetio da će ga taj isti Runje 'proganjati kao vrag grešnu dušu zbog reputacijske štete koju mu je nanio'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milanović ponovno mulja i bezočno laže, opet nastoji onako podcjenjivački prevariti građane - kao kad je svojedobno, ne trepnuvši, ustvrdio da nikad nije bio član Saveza komunista. Vrhovni lažljivac, naravno, ni danas neće otkriti od koga je uzimao novac i za čije je to interese radio kao privatni 'konzultant'. Umjesto toga, jutros se napadno, u panici zbog otkrića o tajnim susretima s ortakom pod sankcijama, dohvatio Banožića & pokušao prilijepiti Vladi odgovornost za podizanje optužnice.

Zar bi on stvarno da #VladaRH podiže optužnice & diktira njihovu dinamiku? Da to nije možda bila praksa u vrijeme dok je Milanović bio premijer?!Raskrinkani Milanović zacijelo će tijekom dana naći još neku metu kako bi Hrvati što manje raspravljali o njegovom opsluživanju ruskih interesa. Sad je valjda svima jasno zašto je Milanović uvukao nesretni #SDP u pokušaj fabriciranja izvanrednog stanja u 🇭🇷!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Božinović o ostavco načelnika policije u Splitu: 'To je jedini moralno utemeljeni potez':

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo