HDZ-ovci dobili po prstima: 'Ma kakvo skijanje. Odmah da se vratite'

'Ma kakvo skijanje?! Nema skijanja za hadezeovce ove godine! Ovima što su otišli u planine poručite da se odmah vrate! Izbori su jednom u pet godina, o čemu razgovaramo?!

8.1.2015.
12:30
VOYO logo

U HDZ-u i te kako imaju razloga za zadovoljstvo nakon prvoga kruga, a dodatno ih je osokolilo i objavljeno istraživanje CRODemoskopa prema kojem imaju najveću potporu od 29,3 posto, što je za 2,6 posto više više nego u prosincu, piše Slobodna Dalmacija.

To je uvjerljivo najbolji rezultat stranke Tomislava Karamarka u posljednjih nekoliko godina. Uoči drugog kruga izbora 11. siječnja, mobilizirali su apsolutno sve svoje unutarstranačke snage, ništa ne prepuštajući slučaju, pa tako ni glasove u susjednoj BiH gdje biračima tradicionalno naklonjenima HDZ-u nude besplatan autobusni prijevoz do biračkih mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brkić je s članovima Izbornog stožera bosanskohercegovačkog HDZ-a dogovorio besplatan autobusni prijevoz birača prema konzularnim uredima u Tuzli, Sarajevu, Mostaru i Banjoj Luci, a za Mostar i Sarajevo osigurane su i posebne linije za prijevoz iz rubnih dijelova grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo