'HDZ-Ovce' čuvaju tipovi sa žicama u ušima

15.9.2011.
12:08
VOYO logo

U ponedjeljak su oglasili da Jadranka Kosor traži posao, u utorak postavili WC školjku ispred sjedišta HDZ-a, a u srijedu premijerku transparentom priupitali može li i Momir Drobac doći na kavu i kolače u stan gdje je živio. A onda, u četvrtak Građanska akcija izvela je novu provokaciju. Objašnjavaju da su se zbog službi sigurnosti koje su postavljene oko HDZ-ove zgrade na Trgu žrtava fašizma, "izmjestili" nešto dalje - na glavni zagrebački trg.

"Nakon što su Jaca i HDZ potrošili sve spinove iz svoga arsenala u pokušaju pranja odgovornosti za devastiranje Hrvatske i urušavanje svih društvenih vrijednosti, odlučili smo im instalirati javnu praonicu grijeha", navodi Građanska akcija u pojašnjenju fotografija koje prikazuju tuš na Trgu bana Jelačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Praonica zvana 'Rvatine'

"Oni i tako misle da je moguće pobjeći od odgovornosti pa je logično pomisliti kako će misliti da ovaj tuš zaista može poslužiti u tu svrhu. Praonica je prigodno nazvana ''Rvatine'' jer znamo kako su oni pustošenje ove zemlje radili busajući se u svoje ''rvatstvo" i pritom gramzivo trpali svoje džepove. Odriješenje njihovih grijeha kuca na vrata u obliku optužnica pa pozivamo sve 'HDZ-Ovce' da se postroje u red i iskušaju ovu praonicu jer, sad kad im je napokon došao kraj, nemaju što izgubiti", dodaju.

Pozivaju sugrađane na izbore i izbor vlasti koja će po njihovom mišljenju povratiti društvene vrijednosti civiliziranog društva i poslati HDZ i njihove satelite u ropotarnicu povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vi niste ovce i ne trebate čobane da vas vode. Vi znate sto hoćete i zaslužujete bolje", mantraju.

Vezani članci:

arti-201109130106006 arti-201109120670006 arti-201109140024006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo