HDZ-ovac NAPAO STRANAČKOG KOLEGU ZBOG MEDA: 'Strašno, prisjeo mi je čaj! Med iz Kine prodaješ kao hrvatski'

Image
Foto: PIXSELL / Facebook

U komentarima pod fotografijom koju je objavio Ćelić otkriva da je ministru poljoprivrede Tomislavu Tolušiću postavio zastupničko pitanje zašto se dopuštaju takve nejasne deklaracije.

28.2.2018.
11:09
PIXSELL / Facebook
VOYO logo

Med koji se uz čaj poslužuje u saborskoj kantini uspio je posvađati stranačke kolege. Naime, HDZ-ov zastupnik IvanĆelić na Facebooku je uputio kritiku proizvođaču meda PIP-u jer proizvod koji je, kako tvrdi, mješavina hrvatskog i kineskog meda prodaje s prilično nejasnom deklaracijom.

Vlasnik PIP-a inače je dugogodišnji HDZ-ovac i bivši pomoćnik ministra gospodarstva IvanBračić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jutrošnji čaj u Hrvatskom saboru mi je prisjeo. Uz čaj dobijem 'Cvjetni med - dar pčela i prirode'. Zemlja podrijetla: mješavina meda iz EU-a i meda koji nije iz EU-a. Da, dobro ste pročitali - mješavina meda iz EU-a i meda koji nije iz EU-a. Mogli su barem napisati u kojem omjeru. Ironičan sam, naravno. U prijevodu čitajte: to je med iz Kine kojem je dodano malo meda iz Hrvatske. Pa, tko dopušta ovakve deklaracije? Je li se i ovaj med može prodavati u okviru promidžbene akcije "Kupujmo hrvatsko"? Strašno", napisao je Ćelić na svom profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćelić je svjestan da je napao stranačkog kolegu, ali smatra da mora biti dosljedan u svom djelovanju.

"Ne možeš se u javnosti zalagati protiv uvoza, a raditi drugo", rekao je za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U komentarima pod fotografijom koju je objavio Ćelić otkriva da je ministru poljoprivrede TomislavuTolušiću postavio zastupničko pitanje zašto se dopuštaju takve nejasne deklaracije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike