HDZ-ov župan ljubio sliku svoju anonimno na forumu?!

Hrvatska je svjedok još jednog "politički montiranog procesa", ali krajnje neobičnog.

2.3.2011.
18:27
VOYO logo

Naime, ulogirao se pod nickom Roks i pisao o sebi najljepše stvari koje bi mu pale na pamet, javlja VLM. Dakako, blatio je i ismijavao političke protivnike.

Ujutro otvore novu zgradu bolnice, a Roks u 19.42 sata napiše: "Bravo Kiro (Ivica Kirin, gradonačelnik Virovitice, op. a.), bravo Jopa (saborski zastupnik Josip Đakić, op. a.), bravo Tole (župan T. Tolušić, op. a.)! Bravo HDZ!", i pokrene val komentara. I ovo je pisao Roks:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I ja sam zadovoljan s Tolušićem jer je stvarno osvježenje u ovoj učmaloj županiji i stvarno se trudi."

"Župane, svaka čast! Samo tako, ne obaziri se na ove jadnike."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvi put u povijesti županije netko se pokušava brinuti za budućnost, a ne samo za sebe."

"Hoćeš da nabrojim što je sve naš mladi i sposobni župan otvorio u Slatini, nema problema."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Župane i Jopa, svaka čast! Bravo, dečki!"

Zamjerio se pogrešnom forumašu - 'Miši 111'

Tko zna bi li to ikada preraslo forum lokalnog portala, da se Tolušić nije "zakvačio" s Božom Milivojevićem (SDP), na forumu poznatijeg kao "Mišo 111". Ovaj je župana tužio je privatnom tužbom zbog uvreda i klevete koje je Roks u studenom prošle godine u komentarima iznio protiv njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednoj od rasprava vještaka je imenom i prezimenom prozvao da namješta cijene stanova prilikom procjene, da uzima "pinku" i prozvao ga je lopovom. Milivojević je zaprijetio Roksu da će ga zbog toga tužiti, što je i učinio.

Potraga za IP-adresom policiju je dovela do županova kućnog računala i otkrila tko se nalazi iza nadimka Roks, za kojeg su čitatelji portala pretpostavljali da je zbog izvrsne upućenosti netko iz vladajuće stranke i blizak vlasti, ali ne i da je prvi čovjek županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam što komentirati, osim da smatram kako je riječ o politički montiranom procesu usmjerenom protiv mene. Sve što imam reći, reći ću na sudu", izjavio je VLM-u župan T. Tolušić.

Vezani članak:

arti-201007180183006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo