NADA UMIRE POSLJEDNJA / HDZ-om se prolomio pljesak iako gube po cijeloj Hrvatskoj!

Usprkos poraznim rezultatima u prvoj izlaznoj anketi, u stožeru HDZ-a i dalje su uvjereni: 'Pobjeda će biti naša!'. Ironično, rezultate ankete dočekali su velikim aplauzom.

4.12.2011.
19:29
VOYO logo

Usprkos poraznim rezultatima u prvoj izlaznoj anketi, u stožeru HDZ-a i dalje su uvjereni: 'Pobjeda će biti naša!'

"Znate i sami kako su izlazne ankete 2007. godine davale vrlo male šanse HDZ-u, da bi potom upravo ta stranka pobijedila na izborima. Moje informacije s terena su znatno povoljnije nego ove, stoga treba čekati rezultate DIP-a. HDZ je pobjednička stranka i mi ćemo se i dalje nastaviti boriti!", optimističan je Gordan Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo su samo izlazne ankete, koje često mogu dati krivi dojam, tako da je najbolje pričekati konačne rezultate i zatim sve detaljno analizirati", izjavio je član Predsjedništva HDZ-a DavorStier.

Kao glavni uzrok poražavajućeg rezultata vidi medijsku kampanju koja je bila "vrlo negativno usmjerena na HDZ, pa se nisu mogle iskomunicirati one poruke koje koje su željeli".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, u pobjedu HDZ-a je uvjeren.

"Ja i dalje vjerujem kako će HDZ ostvariti solidan rezultat i doći do pobjede. Mislim da će HDZ i dalje biti stranka koja će imati najviše zastupnika u Saboru!", zaključio je Stier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpredsjednik stranke, VladimirŠeks, smatra kako je HDZ posljednjih mjeseci, a posebice u cijeloj izbornoj kampanji, bio izložen "baražnoj vatri" svih medija, i nije se mogao probiti sa svojim programom.

"Ono što je bilo izrazito pozitivno za HDZ, poput završetka pregovora i pristupanja EU, gdje je krunska zasluga HDZ-a - to se potpuno zamračilo. Isto kao i borba protiv korupcije i organiziranog kriminala", ogorčen je Šeks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja ne polazim od toga da su izlazne ankete vjerodostojne. U slučaju da jesu HDZ će se znati nositi sa ishodom kakav god on bio", dodao je.

Glavni tajnik stranke BrankoBačić je izjavio kako su se i izlazne ankete od prije četiri godine pokazale nevjerodostojnima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Rezultat koji je DIP na kraju objavio bio je značajno iznad onog što su nam pokazale izlazne ankete“, izjavio je Bačić u izbornom stožeru HDZ-a.

Istaknuo je i da su okolnosti u kojima je HDZ djelovao tijekom proteklih godinu dana, a posebno u posljednjih šest mjeseci, bile najteže od kada HDZ izlazi na bilo koje izbore – predsjedničke, parlamentarne ili lokalne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Bili smo izloženi kanonadi medijskih napada s nemogućnošću da demantiramo i opovrgnemo sve što je pisano protiv stranke i pojedinih stranačkih čelnika“, kazao je Bačić poručivši ipak kako treba pričekati konačne rezultate.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike