PREDSTAVA U SABORU / HDSSB-ovci paradirali u narodnim nošnjama

Četiri zastupnika HDSSB-a prozvala su HDZ-ove kolege da zloupotrebljavaju parlamentarnu raspravu, na što su im oni uzvratili da sa šeširima na glavi, kao dijelom slavonske nošnje, s kojima sjede u sabornici, pokazuju kako uopće ne poštuju parlament.

26.10.2011.
14:00
VOYO logo

Zastupnici HDSSB-a Boro Grubišić, Zoran Vinković, Ivan Drmić i Dinko Burić odlučili su u Sabor stići u narodnim nošnjama, taman kad je na točki dnevnog reda bila rasprava o luci Ploče.

"Prvo da objasnim jer nas čudno gledate. Ovo je inače slavonski ili šokački šešir, a jedan je takav još 2003. godine na glavu stavio i Ivan Pavao II. u Đakovu. Ovo je šokačka rekla, vidim da neki zastupnici ne znaju, pa da ih educiram", objasnio je svoj odabir odjeće za posao zastupnik Zoran Vinković.

Na ponašanje Vinkovića reagirala je HDZ-ova zastupnica Dubravka Šuica koja je bila začuđena jer ga ravnodušni Luka Bebić nije opomenuo.

"Znate što, trebat ćete me trpjeti još dva dana. U tom pogledu, ja ću zadržat svoj način vođenja Sabora, pa izdržite ova dva dana, nikome neće propasti ništa", nije se trudio svađati Bebić već se samo čudio kako Vinkoviću nije muka stalno dizati ruku zbog stalnih replika.

Zastupnici su raspravljali prijedlog potvrđivanja Ugovora o jamstvu između Hrvatske i Međunarodne banke za obnovu i razvoj za dodatno financiranje 'Projekta integracije trgovine i transporta' u luci Ploče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo