HASANBEGOVIĆ POJASNIO ZAŠTO JE PREŠAO BRUNI ESIH, MOSTOVCI TVRDE: / 'Ovo je ključno, Plenković gubi njegov glas u Saboru'

Image

Zlatko Hasanbegović danas je kratko komentirao zašto se nalazi na listi Brune Esih za lokalne izbore u gradu Zagrebu.

6.5.2017.
11:59
VOYO logo

"Ključni poticaj za moj potez zapravo je politička moralna kaljuža koja je doživjela klimaks u tzv. saborskom preslagivanju. Razlozi se ne mogu sažeti u tri rečenice, o tome ću podrobnije idući tjedan", kratko je za N1 komentirao HDZ-ov saborski zastupnik i bivši ministar kulture.

Nešto kasnije je novinarima dao i odgovor na pitanje očekuje li da će biti izbačen iz stranke. "Ne očekujem, ali o svemu ćemo razgovarati idući tjedan," rekao je odgovarajući na pitanje novinara na skupu "Kruga za Trg" koji je došao podžati, a Bruna Esih, koja je također danas došla podržati zahtjev za preimenovanje Trga maršala Tita, nije željela ništa komentirati vezano za Hasanbegovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘POČELO JE POČELO…’: Hasanbegović osvanuo na listi Brune Esih, čeka ga oštra Plenkovićeva kazna i isključenje iz HDZ-a?

Podsjetimo, Hasanbegović se pojavio na drugom mjestu Kandidacijske liste grupe birača, nositeljice Brune Esih za izbor članova Gradske skupštine grada Zagreba koje je u petak objavilo zagrebačko Izborno povjerenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZLATKO HASANBEGOVIĆ VEĆ DANAS LETI IZ HDZ-a? ‘Donio je odluku i potpuno je svjestan svih mogućih posljedica’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatko Hasanbegović je na listi drugi, odmah poslije nositeljice lice Brune Esih, a zadnji na listi je nezavisni saborski zastupnik Željko Glasnović. Bruna Esih je nezavisna saborska zastupnica, koja je, kao i njezin kolega saborski zastupnik HDZ-a Zlatko Hasanbegović u Klubu zastupnika Hrvatske demokratske zajednice.

Za sada nema službenih reakcija iz HDZ-a, no predsjednik te stranke Andrej Plenković još je u ožujku, pri najavi Esih da će se kandidirati za gradonačelnicu, kazao kako će svi oni iz HDZ-ovih redova koji ne podrže njihovog kandidata

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PLENKOVIĆ POSLAO OŠTRU PORUKU HASANBEGOVIĆU: /

'Ako to napravi, snosit će posljedice...'

Image
PLENKOVIĆ POSLAO OŠTRU PORUKU HASANBEGOVIĆU: /

'Ako to napravi, snosit će posljedice...'

Hasanbegovićev potez komentirali su i iz Mosta. Tomislav Panenić danas je u Vukovaru rekao je kako u Mostu očekuju da će Zlatko Hasanbegović odigrati ključnu ulogu i odbiti glasati za četiri nova ministra koja bi nakon izbora u Saboru trebao predložiti premijer Andrej Plenković, javlja Nova TV.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo