HAJDAŠ DONČIĆ ZAPOČEO PROCEDURU KOJA BI MOGLA ZAVRŠITI BERINOM SMJENOM: / 'Tražimo da se na dnevni red stavi i točka o šefu SDP-a'

Image
26.9.2017.
14:07
VOYO logo

Na čelu te organizacije je Siniša Hajdaš Dončić koji se već protivio Bernardićevim postupcima i izjavama. GO SDP-a Krapinsko-zagorske županije najoštrije je osudio, kako kažu, neprimjerene istupe u javnosti članova SDP-a koji nanose štete ugledu stranke i stvaraju destrukciju.

'Vjerujemo u pluralizam mišljenja, ali zalažemo se da se interni problemi rješavaju isključivo na stranačkim tijelima sukladno Statutu. Konzervativna revolucija, Agrokor, kurikularna reforma, povećanje broja državnih dužnosnika, samo su jedne od tema koje trebaju okupirati SDP', navodi se u zaključcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se ta točka uvrsti na dnevni red, slijedi traženje odgovornosti za nanošenje ugledu stranke.

'Predlaže se Predsjedništvu da svu odgovornost za nanošenje štete ugledu stranke, a koja postoji, te pokretanje odgovarajućeg disciplinskog postupka utvrdi nakon rasprave na Glavnom odboru o prijedlogu uvrštenja statutarne točke “povjerenja predsjedniku stranke” na izvještajno-tematskoj konvenciji', stoji u zaključku sa sinoć održane sjednice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, predlažu i da Glavni odbor SDP-a na prvoj sljedećoj sjednici tajnim glasovanjem odluči i o dopuni dnevnog reda predstojeće izvještajno-tematske konvencije SDP-a točkom o povjerenju predsjedniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo