SDP već slaže plan za koaliranje / Hajdaš Dončić: 'Očekujem konstruktivne razgovore s MOST-om, vjerujem da ćemo naći zajedničku platformu'

'Očekujem jedne otvorene i konstruktivne razgovore s MOST-om, naš program koji se tiču javne uprave tj. decentralizacije vrlo je sličan njihovim zahtjevima. Vjerujem da ćemo naći zajedničku platformu', poručio je Siniša Hajdaš Dončić iz Izbornog stožera SDP-a

8.11.2015.
19:36
VOYO logo

Nakon što su objavljene prve izlazne ankete RTL-a u 19 sati prema kojima su HDZ i SDP izjednačeni, evo reakcija iz Izbornog stožera SDP-a, točnije koalicije 'Hrvatska raste'. Rezultate izlaznih anketa za RTL Danas je komentirao i član Predsjedništva SDP-a Siniša Hajdaš Dončić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nije preveliko iznenađenje. Očekivao sam sličan rezultat. Zadovoljan sam jer je naša postojeća ili dosadašnja koalicija pobijedila. Naši mandati, plus mandati naših partnera IDS-a daju Hrvatskoj najbolji rezultat", poručio je Hajdaš Dončić.

"Očekujem jedne otvorene i konstruktivne razgovore s MOST-om, naš program koji se tiču javne uprave tj. decentralizacije vrlo je sličan njihovim zahtjevima, dosta tih gradonačelnika i načelnika poznajemo, posebno ja koji sam došao iz regionalne samouprave. Tako da vjerujem da ćemo naći zajedničku platformu koji će sadržavati možda malo bržu priču o reformi javne uprave, s naglaskom na više sredstava lokalnoj upravi i samoupravi", dodao je Siniša Hajdaš Dončić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo