HAJDAŠ DAO NASLUTITI DA JE BERINO VRIJEME GOTOVO? / 'Njegova pozicija neće uvijek biti ista. Mršić? To nije isključeno'

Image

SDP-ov Siniša Hajdaš Dončić komentirao je mogućnost da SDP za premijera predloži nekog drugog kandidata osim aktualnog predsjednik Davora Bernardića, koji se ne snalazi najbolje u toj ulozi.

5.5.2017.
11:47
VOYO logo

Hajdaš Dončić tvrdi kako je SDP spreman za izbore i kako nema straha.

'SDP se ne boji izbora. Ako ste velika hrvatska politička stranka vi u svakom trenutku morate biti spremni na izbore, stranka u svom nagonu mora biti spremna za izbore. Pitanje je samo taktike, gdje i kako. Prvi put smo loše taktizirali kada je Most odgađao datum izbora', rekao je Hajdaš Dončić te dodao kako se Bernardić krivo izrazio kada je novinare nazvao medijskim plaćenicima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bernardić je pogriješio'

'Predsjednik moje stranke se neprimjereno izrazio kada je nazvao novinare medijskim plaćenicima. Pogriješio je', kazao je.

Na pitanje hoće li SDP podržati Bernardića za premijera, Hajdaš Dončić je kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Gledajte, SDP je jednom u povijesti imao takvu mogućnost i pokušao je formirati Vladu i osvojiti izbore, prvo je bila mogućnost Ivica Račan i Ljubo Jurčić, pa onda Zoran Milanović i Ljubo Jurčić, malo nam je nedostajalo. Bili smo egal s HNS-om, ali odlučio je HSS. Ali nikada taj način funkcioniranja nije postojao', rekao je.

'Imamo druge opcije'

Odgovorio je i na pitanje bi li Zvonimir Mršić bio bolji kandidat za premijera od Bernardića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'O kandidatu za premijera će odlučiti stranačka tijela, imamo predsjednika koji ima određene mogućnosti da bude naš kandidat za premijera, ali ne trebamo isključiti i druge opcije, pustit ćemo vremenu. Neće biti ista pozicija Bernardića danas, za četiri mjeseca ili godinu dana. O svemu ćemo razgovarati', zaključio je Hajdaš Dončić za N1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo