VOZAČI, BUDITE STRPLJIVI! / Gužve na graničnim prijelazima prema BiH i Srbiji: Na nekim mjestima čeka se i do četiri sata

Image
Foto: HAK

Na graničnim prijelazima prema BiH čekanja su od 30 minuta do jedan i pol sat, a prema Srbiji od jedan do četiri sata

24.12.2022.
17:22
HAK
VOYO logo

Promet je povremeno pojačan na glavnim cestovnim pravcima, te pojedinim graničnim prijelazima, posebice prema BiH i Srbiji, izvijestio je u subotu popodne Hrvatski autoklub (AHK).

Image
Foto: HAK

Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski. Mogući su odroni. Ponegdje ima i magle. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac pojačan promet u smjeru istoka (Lipovca).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod naplatnih postaja Lipovac u smjeru istoka (GP Bajakovo) kolona je duga oko 5 km. Na graničnim prijelazima prema BiH čekanja su od 30 minuta do jedan i pol sat, a prema Srbiji od jedan do četiri sata.

Image
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

27.12.2019., Granicni prijelaz Bregana - Policija je prijepodne zatvorila granicni prijelaz Bregana u oba smjera gdje su u autobusu pronasli kofer za koji su sumnjali da sadrzi ekplozivnu napravu. Nakon provjere zakljuceno je da je lazna uzbuna.

Zbog blagdana, zabrana je prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona na pojedinim državnim cestama u Istri i priobalju (zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1): u subotu i nedjelju, 24. i 25, prosinca, od 15 do 23 sata, te u ponedjeljak, 26. prosinca, od 14 do 23 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog vode na kolniku zatvorene su pojedine županijske i lokalne ceste u Sisačko-moslavačkoj i Ličko-senjskoj županiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo