Gužve na cestama uoči Božića

Pojačan je promet na autocesti Bregana-Lipovac u smjeru Lipovca, a kolona na ulazu na naplatnim postajama Ivanja Reka u smjeru istoka duga je oko 500 metara.

24.12.2009.
17:38
VOYO logo

Opreznije treba voziti po mjestimice mokrim i skliskim kolnicima u većem dijelu Hrvatske, kao i na cestama u gorju, te duž Jadranske (D 8) i Ličke (D 1) magistrale zbog mogućih odrona zemlje i kamenja.

Jak vjetar puše na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb između Oštrovice i Vrbovskog te na A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog izlijevanja vode na kolnik za sav promet zatvorene su: D36 Pisarovina-Karlovac u mjestu Koritinja, DC 42 Ogulin-Ogulinski Hreljin, te županijske ceste Ozalj-Levkušje, Smiljan-Novoselo. Županijska cesta Kamanje-Ozalj otvorena je za sav promet, no postavljeni su znakovi upozorenja zbog mogućeg izlijevanja rijeke.

Zbog zimskih je uvjeta zabranjen promet kamionima s prikolicama i tegljačima s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu u Lici samo na državnoj cesti D 42 Saborsko- Poljanak-Selište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 tona, bit će danas od 15 do 23 sata i u nedjelju, 27. prosinca, od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, kao i na Ličkoj magistrali (D 1).

Zbog kvara sustava pružnih prijelaza na području Dugog Sela vozače se upozorava na dodatan oprez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaz osobnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Bregana i Županja.

U prekidu su trajektne linije: Sućuraj-Drvenik, Sumartin-Makarska, Lopar-Valbiska i Sobra-Prapratno kao i brzobrodska linija Mljet-Dubrovnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trajekt na liniji Brestova-Porozina ne prevozi autobuse.

Zbog nepovoljnih vremenskih prilika otkazane su katamaranske linije Split-Hvar-Vela Luka-Ubli s polaskom iz Splita u 14 sati, Split-Vis u 15 sati, Split-Bol-Jelsa u 16 sati te Split-Hvar-Korčula u 16 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo