Gužve i kolone na cestama prema moru

Znatno je pojačan putnički promet na ulasku u Hrvatsku na graničnim prijelazima Bregana i Macelj, a vrlo je gust na autocesti A 2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba.

7.7.2012.
11:18
VOYO logo

Na ulasku na autocestu A 1 u Lučkom kolona je duga oko 500 m, a na izlazu oko 3 km. Zbog vožnje u koloni na dionici Zagreb-Karlovac (u oba smjera) vozačima HAK savjetuje strpljenje i podsjeća ih da prilagode brzinu.

Vrlo je gust promet na autocesti A 2 Zagreb-Macelj u smjeru Zagreba (na naplati Zaprešić kolona na izlazu s autoceste duga je oko 800 m) i na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, prema Lipovcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veće su gužve i na Istarskom ipsilonu, (kolona u smjeru GP Kaštel je oko 6 km), na riječkoj obilaznici i duž jadranske magistrale, posebice u turističkim mjestima, pa povremeno dolazi do zastoja.

Za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t, na važnijim državnim cestama zabranjen je promet danas do 14 sati, a sutra od 12 do 23 sata. Na autocestama i na državnoj cesti D1 nema zabrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gužve prema Krku

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, otvoren je izlaz na čvoru Oštrovica prema Crikvenici i otoku Krku, a zbog gužve je usporen izlaz. Vozila s teretom širim od 3,25 m koriste izlaze Vrata, Delnice ili Kikovica.

Zbog radova u zoni čvora Zaprešić, na autocesti A2 Zagreb-Macelj, u oba smjera zatvoreni su pretjecajni traci, a brzina vožnje je ograničena. Zbog radova se vozi naizmjence Jadranskom magistralom (D8) iznad Bakra, u Kleku, te na dionicama od Živogošća do Ploča i od Ćilipa do graničnog prijelaza Karasovići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo