u dobroj formi / Gubite kilograme s Renatom Sopek na RTL-u!

Nakon što je naciju oduševila serijom DVD-ova, projekt "U dobroj formi" prenijela je i na RTL 2, na kojem ćete od ove nedjelje moći uživati u zdravom životu, ali na Renatin način!

5.1.2012.
18:30
VOYO logo

Postoji li bolja osoba koja će vas dovesti u formu od Renate Sopek? Nakon pet nastavaka istoimenog DVD-a, Renata je odlučila zdravlju, ljepoti i tjelovježbi svojih gledatelja posvetiti cijelu emisiju koja će se emitirati na RTL-u 2.

"Moje autorsko djelo, moja ideja, i nekako sam htjela u jednu emisiju spojiti sve ono što ja radim. Dakle, voditeljski angažman, a opet da je vezana za sport i za tjelovježbu", objasnila je voditeljica Renata Sopek.

Gostovanja poznatih osoba u emisiji zdravu će priču začiniti zabavom. Izazovi koje Renata stavlja ispred njih najčešće završavaju napadajem smijeha, a karting s Tonijem Cetinskim još će dugo pamtiti.

"Htjela sam ga iznenaditi, međutim, nije mi bilo rečeno da čovjek sate i sate provodi na carting stazi. Ja sam mislila da sam briljantna i da ću ga pobijediti, međutim, čovjek me prešišao za cijeli krug, pa mi baš nije bilo svejedno", priznala je Sopek.

S Indirom iz Colonije je boksala, Maju Šuput je odvela u adrenalinski park, a nama je otkrila koji to vlastiti strah namjerava pobijediti u emisiji.

"Ja sam skakala i s padobranom i bila u kavezu s medvjedima, ali slobodan pad... Baš me zanima kako bi reagirala kad me netko stavi na bangee", rekla je lijepa voditeljica.

Uzbuđenja i zabavu u Renatinoj emisiji moći ćete gledati svake nedjelje u 17 i 45 na RTL-u 2, a past će i pokoji savjet, recimo, kako pobijediti najvećeg ženina neprijatelja!

"Samo se treba uhvatiti u koštac s problemom, sve se da riješiti, nije nikakva tragedija. Ako imate celulit, pomoći ćemo vam nekako, samo neka ljudi gledaju emisiju, neka vježbaju sa mnom", odala je Renata tajnu kako će njeno gledateljstvo do ljeta biti vitko i u formi.

Nedjelja dakle odsad više nije rezervirana samo za prežderavanje i spavanje, zato se prepustite Renatinom aktivnom vikendu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo