GRMOJA O IZBORNIM REZULTATIMA MOSTA: / 'Nema gdje nas nema, više nismo regionalna opcija. Ovo je pravo čudo!'

Image
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL

Nakon sjednice Predsjedništva Mosta pred novinare su izašli glavni tajnik stranke Nikola Grmoja i Tomislav Panenić te prokomentirali rezultate jučer održaih lokalnih izbora.

22.5.2017.
16:53
Nikola Čutuk/PIXSELL
VOYO logo

Obojica su ušli u drugi krug izbora za župane: Grmoja u Dubrovačko-neretvanskoj županiji gdje mu je protukandidat HDZ-ov Nikola Dobroslavić, a Panenić u Vukovarsko-srijemskoj županiji gdje će pokušati "skinuti" s vlasti dugovječnog HDZ-ovog župana Božu Galića.

Image
POTOP MOSTOVIH KANDIDATA U DUBROVNIKU I DUBROVAČKOJ ŽUPANIJI: /

Grmoja 'debelo' zaostaje, Kristić doživio fijasko

Image
POTOP MOSTOVIH KANDIDATA U DUBROVNIKU I DUBROVAČKOJ ŽUPANIJI: /

Grmoja 'debelo' zaostaje, Kristić doživio fijasko

"Obranili smo Omiš, Vrgorac, možda i Metković"

"Jučer smo bili sigurni da smo napravili dobre rezultate, ali danas ne možemo vjerovati što smo učinili. Obrani smo sve naše utvrde - Omiš i Vrgorac, a u Metkoviću ulazimo u drugi krug", kazao je Grmoja dodavši da Most više nije regionalna opcija već treća politička snaga u zemlji, prenosi Dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema gdje nas nema, ovo je jedno pravo čudo", kazao je Grmoja koji razlog tomu vidi u tome da Most ne djeluje rušilački i ne kritizira druge.

Panenić se, pak, pohvalio rezultatima Mosta u Slavoniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na miru možemo ući u bilo koje izbore. Imat ćemo po dva predstavnika u Saboru iz četvrte i pete izborne jedinice. Dobili smo potporu građana koji su prepoznali da smo vodili dobru politiku", rekao je.

Image
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

"Rezultati u Zagrebu su prefantastični!"

Grmoja se usto pohvalio i "fenomenalnim rezultatom u Gradskom vijeću Splita" kao i time da će imati vijećnike i u Istri. Ipak, najzanimljivije je pitanje o ishodu drugog kruga izbroa za gradonačelnika Metkovića u koji su ušli kandidatkinja Mosta Katarina Ujdur i HDZ-ov Dalibor Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasad je odbio mogućnost ikakve kalicije s HDZ-om u Metkoviću.

"U ovom trenutku ne želimo koalirati ni sa kim. Spremni smo surađivati sa svima onima koji žele dobro za grad Metković", rekao je Grmoja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kazao je i da ne vjeruje da će Most podržati ijednog kandidata u drugom krugu za gradonačelnika grada Zagreba.

"Rezultati su prefantastični tako da nećemo sada razgovarati o 200 glasova koji su nam pobjegli i zbog kojih nismo ušli u skupštinu grada Zagreba", kazao je Grmoja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo