GRMOJA NAPAO SANDRU ŠVALJEK NA TWITTERU: / Ona se javila s hvalevrijednom inicijativom, on joj spustio da se prodala

Image
Foto: Pixsell

Saborski zastupnik Mosta Švaljek je zamjerio lukrativnu poziciju u HNB-u

5.9.2019.
10:11
Pixsell
VOYO logo

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja jučer je na Twitteru bocnuo Sandru Švaljek nakon što je ona objavila informaciju o online natječaju za žene poduzetnice iz Hrvatskog zagorja.

Švaljek je podijelila poziv za natjecanje za najbolju poslovnu ideju za žene poduzetnice s kojom bi prijavljene mogle osvojiti nagradu od 15.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomalo neočekivano, u komentarima se javio mostovac Nikola Grmoja koji ju je prozvao da se prodala.

'Imam odličnu ideju, ali nisam žena...'

"Imam odličnu poslovnu ideju ali nažalost nisam žena. Evo ideje: kandidiraš se za gradonačelnicu s nezavisnom listom kao navodna opozicija dugogodišnjem gradonačelniku i onda se prodaš vladajućima koji mu drže većinu za lukrativnu poziciju u HNB-u", napisao je Grmoja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Švaljek mu je jutros odgovorila: "Poštovani gospodine Grmoja, drago mi je što ste primijetili ovu inicijativu usmjerenu toliko potrebnom ohrabrivanju žena u realizaciji njihovih poslovnih ideja. Žene Zagorja veselit će se vašoj podršci!".

Podsjetimo, Sandra Švaljek pokušala je postati nova zagrebačka gradonačelnica, no nije dospjela do drugog kruga u koji su ušli Bandić i Anka Mrak-Taritaš. Švaljek trenutno radi u HNB-u na mjestu zamjenice guvernera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo