afera 'plin za cent' / Grmoja bacio bombu: 'Iznijet ću informacije o Perušku i Vujnovcu koje će sve uzdrmati'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Grmoja je obećao da će informacije uzdrmati političku scenu te da akteri neće moći izbjeći kazneni progon. Dodaje da ga čeka teška borba u kojoj se suočavaju s potkupljenim političarima, strankama i medijskom scenom, no ne sumnja u pobjedu

7.1.2024.
10:38
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Saborski zastupnik Nikola Grmoja (MOST) na svom Facebooku objavio je da će u ponedjeljak u Saboru iznijeti niz informacija o teškim kaznenim djelima kojima je Fabris Peruško, povjerenik premijera Andreja Plenkovića u Agrokoru, oštetio Fortenovu i Pavlu Vujnovcu omogućio preuzimanje kompanije.

Pohvalio se da je Most sudjelovao u otkrivanju mnogih afera Plenkoviće vlade poput afere "Plin za cent". Tada je HEP po jedan cent prodavao plin kojeg su ranije kupovali po 47 eura po megavatsatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grmoja je obećao da će informacije uzdrmati političku scenu te da akteri neće moći izbjeći kazneni progon.

Image
MILIJUNSKO PREUZIMANJE /

Pavao Vujnovac preuzima Fortenovu. Odobrena mu kupnja najvrjednijih tvrtki za iznos do 660 milijuna eura

Image
MILIJUNSKO PREUZIMANJE /

Pavao Vujnovac preuzima Fortenovu. Odobrena mu kupnja najvrjednijih tvrtki za iznos do 660 milijuna eura

Njegov status na Facebooku prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sutra ću u Saboru na konferenciju za medije iznijeti saznanja i informacije o nizu teških kaznenih djela kojima je Plenkovićev povjerenik u Agrokoru Fabris Peruško oštetio Fortenovu u korist tajkuna Vujnovca i tako mu praktički omogućio preuzimanje kompanije.

Most je sudjelovao u otkrivanju puno afera Plenkovićeve Vlade, a u protekloj godini se potvrdilo na nizu primjera kako je Plenkovićeva korumpirana Vlada pomagala tajkunu Vujnovcu u potpunom preuzimanju hrvatskog gospodarstva.
Sjetimo se samo afere plin za cent u kojoj je Barbarićev HEP Vujnovcu po jedan cent prodavao plin kojeg su kupovali po 47 eura po megavatsatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Informacije koje ću sutra iznijeti uzdrmat će političku scenu i javnost i kao i afera plin za cent obilježit će ovu godinu, a akteri te afere neće moći izbjeći kazneni progon! Ovaj konačan obračun s energetskom koruptivnim hobotnicom i tajkunima koji su okupirali sve institucije pa i Vladu najavio sam na kraju prošle godine.

Borba koja nas čeka bit će teška jer imaju silan novac na raspolaganju, potkupljene političare, cijele stranke i dosta medijske scene.
Ali kao što sam i rekao, pobijedit ćemo jer se istina ne da pobijediti i uvijek ima zadnju riječ. Sve što je utemeljeno na laži, krađi i prevari osuđeno je na propast. Pratite sutra konferenciju za medije i njene odjeke i pomozite mi da istina dođe do što većeg broja ljudi!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Grmoja o Hrvoj-Šipek: 'Krokodilske suze. Nariče nad svojom teškom sudbinom, a može dati ostavku'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo