Grdović izljubio 'prijatelja' Josipovića

Novoizabrani predsjednik Ivo Josipović prisustvovao je obilježavanju akcije Maslenica te poručio da je to bila velika akcija u Domovinskom ratu koja zaslužuje da se dostojno obilježi.

22.1.2010.
14:51
VOYO logo

Novoizabrani predsjednik Ivo Josipović rekao je da je akcija Maslenica bila velika akcija u Domovinskom ratu u kojoj je oslobođen velik dio hrvatskog teritorija i kojom je uspostavljena sigurnost za velik dio civilnog stanovništva i da zaslužuje da se dostojno obilježi, piše Večernji list.

Upitan da komentira to što aktualni predsjednik Stipe Mesić nije dolazio na obilježavanje akcije Maslenica, Josipović je odgovorio da je on došao na obilježavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je i da je zadovoljan svojim osiguranjem, a na pitanje hoće li mu u osiguranju biti i Vladimir Faber, dodao da još nije odlučio o svojim savjetnicima.

Upitan da komentira navodnu USKOK-ovu istragu Damira Polančeca, Ivo Josipović je rekao da pravna država radi svoj posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan da komentira prijavu predsjednika Srbije Borisa Tadića Vijeću sigurnosti UN-a, Josipović je rekao da nema što tu komentirati .

Josipović se susreo i sa zadarskim gradonačelnikom Zvonimirom Vrančićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U čestitkama su se gradonačelniku Vrančiću pridružili mnogi Zadrani, među kojima je najsrdačniji bio poznati zadarski pjevač Mladen Grdović koji je, štoviše, i poljubio na glavnom zadarskom trgu Ivu Josipovića rekavši kako je on njegov prijatelj, piše Večernjak.

Prethodni članci:

arti-201001210045006 arti-201001170080006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo