Napala predsjednicu, ali i premijera / Gradonačelnica Supetra: 'Predsjednica glumi! Te suze, veliko hrvatstvo - sve je laž'

Image
Foto: Luka Stanzl/Goran Stanzl/PIXSELL

Gradonačelnica Supetra SDP-ovka Ivana Marković oštro je napala aktualnu predsjednicu

24.8.2019.
20:00
Luka Stanzl/Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Gradonačelnica Supetra Ivana Marković uputila je kritiku na račun aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović jer izbjegava komentirati napade na Srbe kod Knina.

"Kolinda nije reagirala na napade jer je u kampanji i boji se da ne izgubi koji glas. Žena je to, koju prije svega doživljavam da glumi svoju ulogu predsjednice i njoj je jedino i samo bitno da ostane predsjednica u svom ružičastom dvorcu. Sve je to samo gluma, to bacanje na nogometaše, te lažne suze, ta ljubav, veliko hrvatstvo... Svaki njezin potez unaprijed je isplaniran samo s ciljem da se svidi svojim biračima i ostane na toj poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Plenkovića, zadnjih godina u RH ustaštvo je normalizirano uz blagoslov politike koju on provodi. Jedna od ostavština europski orijentiranog i uglađenog premijera bit će što je zbog svoje anemične odlučnosti mjesecima tolerirao ploču s ustaškim pozdravom u Jasenovcu i svojim nečinjenjem legitimirao taj pozdrav u javnosti.

Oboje svojim mlakim reakcijama snose veliki dio krivice za brojne napade na pripadnike drugih nacionalnosti, samo zbog toga što pripadaju drugoj vjeri ili drugačije pričaju. Svojim su činjenjem ili nečinjenjem izravno utjecali na širenje nevjerojatne količine mržnje u društvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Oštro osuđuju'. I točka. Samo radi bontona, pristojnosti i ničega drugog", napisala je  gradonačelnica Supetra Ivana Marković, inače članica SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo