Građanska akcija izvjesila novu poruku za premijerku

Građanska akcija ne miruje: u srijedu ujutro izvela je novu akciju, ovaj put izloživši transparent s novom porukom premijerki Jadranki Kosor, pred središnjicom HDZ-a u Zagrebu.

14.9.2011.
10:21
VOYO logo

Transparent s porukom "Jaco može li i Drobac doći u 'tvoj' stan?" referira se na konferenciju za novinare koju je premijerka održala u utorak. Podsjetimo, Kosor je na konferenciji pozvala novinare da dođu u njen stan i uvjere se da se nije okoristila sredstvima iz crnog fonda HDZ-a.

"Jacine ruke nisu uprljane samo 'pekmezom' iz HDZ-ovog crnog fonda, nego i nesretnim sudbinama obitelji Drobac kako bi na nemoralan i krajnje sumnjiv način došla do stana izbacivši pritom obitelj koja je 'krive' nacionalnosti. Sudbina nesretne obitelji Drobac dobro je poznata hrvatskoj javnosti i njihova kalvarija je započela zato što su se našli na putu gramzivosti jedne buduće premijerke. I možda nisi ukrala 'tepihe i slike', nego si ukrala cijeli stan!", poručuju aktivisti Građanske akcije na svojoj Facebook stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Draga Jaco, sljedeći puta kada se budeš pokušala javno 'prati', sjeti se da hrvatski narod nije glup, ili slijep, ili naivan kao što ti misliš", zaključuju aktivisti.

Ovo je već treća akcija aktivista u posljednjih nekoliko dana. Prvo su plakate s likom premijerke Kosor polijepili po zagrebačkom i splitskom Zavodu za zapošljavanje, a onda su i pred središnjicu HDZ-a u Zagrebu postavili WC-školjku s crvenom vrpcom, te pozvali premijerku da je svečano otvori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109130678006 arti-201109130106006 arti-201109120670006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo