Građani prosvjedovali kupajući se u prikolicama

Traktorske prikolice napunili su vodom, jednako kao i plastične bazene i lavore i započeli su prosvjed - kupanjem na parkiralištu ispred ZRC-a Lipik.

1.7.2012.
16:51
VOYO logo

Oko 200 građana Lipika okupilo se u subotu ispred ZRC-a Lipik kako bi prosvjedovalo zbog kašnjenja otvaranja sezone na lipičkim bazenima.

Da im je vrućina prisjela i da bi se rado kupali na bazenima pokazali su na vrlo simpatičan način. Na parkiralište ispred ZRC-a donijeli su dječje bazene, dovezli traktorske prikolice i napunili vodom, jednako kao i lavore... a onda je počelo kupanje i prosvjedovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doći će opet!

Samoinicijativno su se odlučili okupati, istini za volju, ne baš u samom kompleksu ZRC-ovih bazena. Više od 200 ljudi okupilo se na parkiralištu ispred ulaznih vrata kompleksa, a sa sobom su donijeli plastične bazene i sve ostalo što ide uz kupanje.

Prosvjed je piše 034portal trajao oko sat vremena, a mnoga su djeca majkama koje su ih povele rekla da se i sutra žele vratiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građani su najavili da će se okupiti i sljedeće subote, sve dok lipički bazeni konačno ne otvore svoja vrata. Dosta im je toga da se ista slika, kažu, ponavlja svake godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo