Građani prosvjedom traže vrtiće i škole

10.6.2010.
19:41
VOYO logo

Inicijativa građana zagrebačke četvrti Kajzerica za izgradnju škole i vrtića nastavlja se skupom potpore koji će se održati u 18 sati.

''Nakon što smo predali peticiju s 560 potpisa Gradskom uredu za obrazovanje, njihov odgovor niti nakon mjesec dana još uvijek nismo dobili. Čini se da su potrebe i želje stanovnika grada Zagreba političarima na posljednjem mjestu, osim ako se ne radi o izbornoj godini - kada obećanja nikada ne manjka'', navodi se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Upravo stoga u razdoblju kada završava još jedna školska godina u kojoj su učenici s Kajzerice morali pješačiti u Osnovne škole obližnjih kvartova odlučili smo se organizirati javni prosvjed'', navode inicijatori.

Ističu kako im je cilj još jednom skrenuti pozornost na potrebe kvarta koji svakim danom postaje sve veći i u kojem žive uglavnom mlade obitelji s predškolskom i školskom djecom za koje nema mjesta u vrtićima i školama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na prosvjedu će djeca svoju buduću školu i vrtić crtati na papirima, koje će se kasnije poslati na adrese u Gradsko poglavarstvo.

Prethodni članak:

arti-201006080349006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo