Građani ne vjeruju Kosor - morala je znati za kriminal!

Istraživanje agencije Ipsos Puls otkrilo je kako gotovo polovica građana vjeruje da je premijerka Jadranka Kosor znala za nezakonite načine financiranja HDZ-a.

11.10.2010.
11:25
VOYO logo

Gotovo pola HDZ-ovog biračkog tijela smatra da je premijerka Jadranka Kosor bila upoznata s nezakonitim financiranjem u toj stranci, te da, ako se utvrdi da su za nezakonite radnje znali i članovi Vlade, oni moraju podnijeti ostavke.

Istraživanje agencije Ipsos Puls za Novu TV pokazalo je da trećina građana smatra da su svi članovi Predsjedništva HDZ-a znali za nezakonito financiranje stranke izvlačenjem sredstava iz javnih poduzeća i ministarstava, ako je takvih radnji bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema tom istraživanju, 43 posto smatra da je Predsjedništvo HDZ-a znalo za nezakonitosti, a 39 posto da je premijerka ''sigurno znala''.

Ukoliko se pokaže da su neki od sadašnjih članova Vlade bili upoznati s nezakonitim financiranjem HDZ-a, čak 64 posto građana smatra da trebaju podnijeti ostavku, dok 25 posto birača smatra da bi trebali odraditi mandat do kraja ako nisu osumnjičeni za sudjelovanje u nezakonitom financiranju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-201010090035006 arti-201010080259006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo