TKO ĆE GA ZNATI / Građani namjerno čekaju po trgovima zbog RTL-ovog game showa

Image
Foto: RTL

Ekipa 'Tko će ga znati', zajedno sa simpatičnom Marijanom tako je ponovno u pogonu, a ovih tjedana snimili su emisije u Šibeniku i Zadru, te se ponovno zaputili za Split od kuda kreću za Sinj.

24.9.2013.
14:57
RTL
VOYO logo

Zbog velike popularnosti prvih 10 epizoda game showa 'Tko će ga znati', s voditeljicom Marijanom Batinić, a  koji je RTL Televizija emitirala protekla dva tjedna, ovaj popularni game show vraća se na hrvatske ulice, ali i male ekrane!

Ekipa 'Tko će ga znati', zajedno sa simpatičnom Marijanom tako je ponovno u pogonu, a ovih tjedana snimili su emisije u Šibeniku i Zadru, te se ponovno zaputili za Split od kuda kreću za Sinj. No, Dalmatinci nisu jedini koje će Mare i ekipa game showa iznenaditi na ulicama jer uskoro kreću snimati i u ostalim dijelovima Lijepe Naše.

Da je 'Tko će ga znati' osvojio mnoge žitelje Hrvatske, dokazuju i mnoge anegdote koje se ekipi ovog game showa događaju po hrvatskim gradovima. Tako je primjerice u Šibeniku jedna djevojka u jutarnjim satima čula da Marijana Batinić i njezina ekipa dolaze u grad pa je provela nekoliko sati na ulici ne bi li ih srela! Bilo je tu i poznatih lica poput bivše Miss Hrvatske 2006. Ivane Ergić, Bepe Matešića, poznatog splitskog pjevača, a bilo je i onih koji se nisu dali nagovoriti da sudjeluju u kvizu, kao što je Mladen Grdović, no samo za ekipu RTL-a zapjevao je 'Dalmatinca'!

Anegdota nije nedostajalo ni u jednom gradu, a ekipi je u sjećanju ostala jedna smetlarica koju kod kuće čeka čak šestero djece! Je li osvojila iznos i pronašla one koji znaju, odnosno ne znaju, ne propustite pogledati uskoro na RTL Televiziji.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo