Grad Osijek tuži Josipovića zbog oštećene fontane

Grad Osijek i gradonačelnik Krešimir Bubalo najavili su podizanje optužnice za nadoknadu štete protiv Ive Josipovića, i to zbog štete nastale na središnjem osječkom trgu na predizbornom skupu.

10.12.2009.
13:09
VOYO logo

Naime, kamioni koji su na trgu postavljali scenu oštetili su fontanu. Riječ je inače o najskupljem i jedinom grijanom trgu u Hrvatskoj, piše Dnevnik.hr.

"Mi smo svim kandidatima dali iste mogućnosti, znači korištenje trga i svih drugih prostora kao i plakatiranje, ali sasvim je normalno da nećete voziti kamion preko fontane i uništavati fontanu", rekao je osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo, koji je dodao da na ovim izborima osobno podržava Milana Bandića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz SDP-ovog stožera su rekli kako Josipović ne bježi od odgovornosti. "Ako oni iz grada mogu dokazati da su to oštetili zaista kamioni iz kampanje, onda će SDP nadoknaditi tu štetu od nekoliko stotina kuna koja je napravljena na trgu", rekla je Biljana Borzan iz osječkog SDP-a.

No, još se ne zna točan iznos štete koju su prouzročili kamioni, a ako je usporediva s onom kad je na osječki trg prije nekoliko godina zalutao mađarski autobus, mogla bi iznositi i 40 tisuća kuna, piše Dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-200912070729006

arti-200911280234006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo