Gotovina mladima: Vjerujte u budućnost i sebe!

General Ante gotovina je u prvom intervjuu nakon izlaska iz pritvora u Haagu poručio kako se moramo okrenuti budućnosti, a mladima je rekao da budu optimisti.

19.11.2012.
8:09
VOYO logo

Ante Gotovinatijekom nedjelje je bio na misi u svetištu Marija Bistrica te je tijekom svog boravka tamo dao prvi intervju nakon izlaska iz pritvora. Za radio Marija Bistrica poručio je da je sretan zbog završetka jednog poglavlja.

''To je išlo tako brzo, ali sretan sam, na kraju, da sam završio to poglavlje, taj maraton i bitku koju smo vodili svi zajedno i na kraju pobijedili. Pobjeda je naša, to pripada našoj povijesti. Gledajmo naprijed, idemo naprijed, jer naša je budućnost i ona ovisi o nama'', rekao je Gotovina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je da mu je žao što nije bio u Vukovaru i Škabrnji te dodao da će to svakako učiniti narednih dana.

''Otići ću i u Vukovar i u Škabrnju, da se poklonim žrtvama i pomolim. Zapravo sam se ovdje u svetištu Majke Božje pomolio za sve svoje suborce, za sve žrtve Vukovara i Škabrnje. I zapravo, sretan sam zbog toga, jer mi se ispunila želja da prvu nedjelju na slobodi budem u svetištu Majke Božje Bistričke'', rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje koja je njegova poruka mladima u Hrvatskoj Gotovina je rekao da trebaju biti ''optimisti te da vjeruju u budućnost i u sebe''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo