TKO JE KOME PSOVAO MATER? / Gospođe u poznoj dobi 'opasno' su remetile red i mir 'časteći' se međusobno nazivom 'krmača'

Image
Foto: Photos.com

Sud je u vrlo složenoj situaciji presudio tko je sve 'zakuhao' i kaznio krivca

29.4.2019.
8:13
Photos.com
VOYO logo

Umirovljenica s područja Slunja M.J. u dobi od 70 godina žestoko se posvađala sa susjedama, zbog čega je morala reagirati policija, a onda i sud koji ju je zbog remećenja javnog reda i mira kaznio novčanom kaznom u iznosu od 588,68 kuna. Utvrđeno je da je susjedi L.B. opsovala mater i nazvala je krmačom, dok je drugoj susjedi D.J. doviknula isto da je krmača.

Okrivljena se branila da je kritičnog dana u vrtu pričala na mobitel sa svojim kćeri. Susjeda D.J. ju je pitala priča li to ona njoj pa joj rekla da je sram bilo što je brže išla zvati susjedu M.J. kako bi je tužila da ne da ukapati stup za telefon na svoju zemlju. Ova je rekla da to nije učinila te je otišla do susjede L.B., koja je za nju tada rekla da “tko nju j…”. Priznaje da im je rakla da su krmače, ali negira psovanje majke, javlja KAportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjedokinja D.J. je kazala da s okrivljenom ne priča već godinama, a dok je bila u kući čula je neku galamu, psovanje majke i slično. Okrivljena je mahala štapom što ju je uplašilo pa je požurila do susjede B.J. i ispričala joj to. Susjeda joj je rekla da što se ima bojati kod svoje kuće, a onda da je počela “paljba” od okrivljene. Okrivljena se brani kako su joj poručile da će “naje…”.

U vrlo složenoj situaciji sud je ipak odlučio da je sve “zakuhala” M.J., pa je nju odlučio kazniti jer je, između ostalog, u prvom policijskom ispitivanju priznala da je vikala susjedama da su krmače, ali i da im p… materina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo