GORDAN JANDROKOVIĆ: / 'Vjerujem da će nam Most ponovno biti partner, stvari su se promijenile'

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl
21.7.2016.
20:58
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

"Trenutno analiziramo situaciju i sve se se znati u sljedeća dva do tri dana", odgovor je to glavnog tajnika HDZ-a Gordana Jandrokovića na pitanje kada će se znati s kim će koalirati ta stranka.

Gostujući u Dnevniku Nove TV Jandroković je također kazao kako, unatoč neuspješnom šestomjesečnom iskustvu s Mostom, u kojoj je bilo nepovjerenja s obje strane, vjeruje kako će suradnja s trećom najvećom političkom opcijom u Hrvatskoj biti moguća. "Stvari su se izmijenile i nadam se da ćemo na izborima ostvariti puno bolji rezultat i vjerujem da je Most jedan od partnera s kojim ćemo surađivati", kazao je Jandroković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je priznao kako u vladajućoj koaliciji nisu bili uspješni te da su zbog toga izgubili povjerenje dijela svojih birača što sada planiraju ispraviti.

'Normalno mi je da surađujem s onima koji su mi nadređeni'

Jandroković je odgovorio i na pitanje kako uvijek uspijeva politički opstati, isplivati i biti prvi do šefa - naveo je sve organizacije koje je vodio i sve funkcije na koje je bio izabran. A potom je dodao: "Kao takav, naravno da sam surađivao sa svim predsjednicima HDZ-a. Normalno mi je da surađujem s onima koji su mi nadređeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini mi se da se slična pitanja ne postavljaju onima s druge strane političkog spektra. Da sam dobro surađivao s predsjednicima SDP-a, nitko me to ne bi pitao".

Klasična trgovačka koalicija

Govoreći o kandidacijskim listama, rekao je kako će se na njima biti spoj političkog iskustva bez repova te novi stručni ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za koaliciju HSS-a i SDP-a kazao je kako je klasična trgovačka te kako ne vjeruje da "HSS kao tradicionalna konzervativna stranka desnog centra vrijednostima koje bi trebala zastupati, pripada u takvu vrstu koalicije. Ako gospodin Baljak nastavi s takvom retorikom koja je više liberalna i lijeva nego je konzervativna, to neće biti nikakva narodna nego klasična lijeva koalicija."

Image
HDZ U PONEDJELJAK DONOSI ODLUKU O KOALIRANJU: /

'Ni Petrov ni bilo tko drugi neće nam postavljati uvjete!'

Image
HDZ U PONEDJELJAK DONOSI ODLUKU O KOALIRANJU: /

'Ni Petrov ni bilo tko drugi neće nam postavljati uvjete!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo