'Tiha voda brege dere' / Jandroković napao Milanovića i poslao zanimljivu poruku: 'Zaboravite na kratkotrajnu zabavu...'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Zaboravite na kratkotrajnu zabavu koju pružaju Milanovićeve izjave, poručio je Jandroković

19.3.2024.
13:59
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što je Ustavni sud zaključio da predsjednik Zoran Milanović dok obavlja tu dužnost, ne smije sudjelovati u političkim aktivnostima nijedne političke stranke, reakcije pljušte na sve strane. Sada se o svemu oglasio i Gordan Jandroković koji je na svom Facebook profilu objavio zanimljivu poruku.

Image
premijerska kandidatkinja /

Sandra Benčić: 'Osigurat ćemo besplatan i svima dostupan pobačaj. A molitelji...'

Image
premijerska kandidatkinja /

Sandra Benčić: 'Osigurat ćemo besplatan i svima dostupan pobačaj. A molitelji...'

"Dok neki vole misliti da je politika igralište za njihove egotripovske izvedbe, podsjećam: Hrvatska se voli i gradi djelima, a ne praznim riječima i destruktivnim cirkusima. U trenucima kada Milanović i njegovi istomišljenici iz SDP-a pokušavaju razmontirati pravni poredak, riskirajući legitimitet izbornog procesa, važno je podsjetiti da je politika rad za javno dobro. Zaboravite na kratkotrajnu zabavu koju pružaju Milanovićeve izjave. One nas vode direktno u kaos, koji je sve samo ne smiješan, posebno kada rezultira recesijom, manjim plaćama i mirovinama, i općom nestabilnošću. Njegova 'diverzija' ima cijenu, i to visoku - povratak u doba kada je Hrvatska bila samo još jedna priča o propuštenim prilikama. Nemojmo dopustiti da 'država-slučaj' postane naša stvarnost. Usprkos popularnom mišljenju, uspješna politika je ona 'dosadna' politika koja donosi predvidljivost, rad na projektima i bolji život za sve nas. Predvidljivost i rad, a ne cirkus i neizvjesnost, temelji su na kojima gradimo normalnu, europsku Hrvatsku.Ne dajmo se zavesti. Velike fraze donose male rezultate. Naš put? To su djela, ne riječi. Stabilnost, a ne kaos. Boljitak, ne regresija. Držimo se čvrsto stvarnosti i gradimo Hrvatsku kakvu zaslužujemo. VrućeSrceHladnaGlava", napisao je Jandorković uz fotografiju na kojoj piše 'Tiha voda brege dere'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo