emotivna i zahvalna / Godinu starija, godinu 'mudrija'. Kolinda Grabar Kitarović na svoj rođendan pozirala sa psom i uputila dirljivu poruku

Image

U dužem opisu na svom Facebook profilu, opisala je kako se danas probudila na zavijanje sirene za uzbunu od zračne opasnosti. Prisjetila se svojih dana iz rata, kada je ona bila u hrvatskim skloništima usporedivši ih sa teškom situacijom u Ukrajini

29.4.2023.
10:44
VOYO logo

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović danas slavi 55. rođendan, a tom je prigodom podijelila fotografiju iz Ukrajine na kojoj drži psića u rukama.

U dužem opisu na svom Facebook profilu, opisala je kako se danas probudila na zavijanje sirene za uzbunu od zračne opasnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetila se svojih dana iz rata, kada je ona bila u hrvatskim skloništima usporedivši ih sa teškom situacijom u Ukrajini.

Na kraju si je "dopustila da bude emotivna", pa je svoje želje za rođendan uputila drugima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Život je uistinu dragocjen. Cijenite ga i poštujte. I svoj vlastiti i tuđe živote. Iako sam išta naučila u proteklih 55 godina, naučila sam što znači stajati sama. I kolika je ogromna razlika kad stojimo zajedno. Hvala svima vama koji ste uvijek stajali uz mene! I ja ću uvijek stajati s vama", napisala je Kolinda.

"Predivna generacijo", "Od srca i iskreno, sve najljepše", "Sretan rođendan gospođo predsjednice", samo su neki od komentara ispod dirljive objave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo