BLAGDANSKO RASPOLOŽENJE / Glumci Ruže vjetrova uz obožavatelje upalili božićne lampice

Image
Foto: RTL

Uz mnoštvo obožavatelja i posjetitelja svih uzrasta glumci 'Ruže vjetrova' po prvi puta u Hrvatskoj bili su počasni gosti paljenja božićnih lampica jednog zagrebačkog šoping centra.

4.12.2012.
17:13
RTL
VOYO logo

U društvu mnogih obožavatelja Slavko Sobin, Zoran Pajić, Marija Omaljev i Marina Fernandez, poznata lica popularne serije 'Ruža vjetrova', potegnuli su čak iz Splita ne bi li u Zagrebačkom šoping centru, kao počasni gosti, upalili božićne lampice na boru i dekoracijama koje se pružaju na kilometrima dugačkoj ogradi.

Osim autogram kartica koje su glumci popisivali, tražilo se i mjesto u prvom redu kako bi obožavatelji ovjekovječili poseban trenutak proveden sa svojim idolima iz serije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Presretna sam što su nas ovako lijepo ugostili. Obožavam Božić i razdoblje koje nam dolazi. Jedino što nam nedostaje je snijeg", rekla je Marina koja je izazvala najveću pomutnju među obožavateljima, dok je jedan obožavatelj prelijepu Splićanku iznenadio velikim buketom crvenih ljiljana.

Božićno razdoblje i hladno vrijeme su pred nama, zagrijte se uz RTL Televiziju od ponedjeljka do četvrtka u 20:00 sati uz spletke, intrige i dogodovštine omiljenih glumaca 'Ruže vjetrova'!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo