'Dužnosnici moraju proći sistematski i psiho test'

Nakon što je premijer Zoran Milanović u subotu navečer otkrio da ga je u tajnosti u Banskim dvorima 30.

4.1.2015.
12:49
VOYO logo

Premijer Zoran Milanovićtvrdi daje s Đurom Glogoškim u zgradi Vlade razgovarao 12 dana nakon početka braniteljskog prosvjeda u Savskoj. U intervjuu za RTL kazao je kako je o tome šutio više od dva mjeseca jer ga je Glogoški molio da to ne kaže.

"Primljen je službeno u Ured predsjednika Vlade. Razgovarali smo više od jedan sat. Rekao sam mu: 'Pomozite mi da vam ugodimo'; jer nije mi jasno što hoće. Što je bilo dalje, vidjeli ste. To nisu poštene namjere. Nakon što smo povukli dva zakona iz Sabora, samo da im taktički pomognemo, oni su ostali ondje da bi mogli dočekati Novu godinu s HDZ-ovom predsjedničkom kandidatkinjom", kazao je Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glogoški: Govori laži o čovjeku koji je za domovinu dao svoje zdravlje

Danas je reagirao predsjednik Udruge stopostotnih ratnih vojnih invalida Đuro Glogoški.

"Vidljivo je da je to ciljano, s obzirom da je rečeno jučer 03.01. kada su prošle točno 23 godine kako sam ranjen točno. Govori čovjek koji nije bio u Domovinskom ratu nije imao hrabrosti uzeti pušku u ruke, a govori laži o čovjeku koji je za domovinu dao svoje zdravlje", poručio je premijeru Glogoški.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što bih svakako preporučio, a to je da u budućnosti svi državni dužnosnici moraju proći sistematski pregled i psiho test", poručio je Glogoški premijeru.

Sve će otkriti u ponedjeljak

Tijekom gostovanja u emisiji Nedjeljom u dva, Glogoški je kazao da je dogovor s premijerom bio da se o ovom sastanku ne izlazi u javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je došao u Vladu i o čemu se govorilo, kako je najavio, otkrit će na konferenciji za novinare u ponedjeljak.

Reagirao je na izjavu ministra branitelja Predraga Matića po kojoj prima mirovinu od 25 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nemam mirovinu od 25 tisuća kuna. Ja sam stopostotni invalid koji je potpuno nesposoban za samostalan život. Trebao bi ministar Matić objaviti kolika je njegova mirovina", kazao je Glogoški. Nije želio otkriti kolika mu je mirovina.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo