HIT U SUBOTU NAVEČER / Gledajte nezaboravnu televizijsku avanturu

U subotu, 08. prosinca, u 20:00 sati, RTL Televizija donosi veliku filmsku poslasticu – 'Pirati s Kariba: Prokletstvo crnog bisera'. Uplovite u nezaboravnu televizijsku avanturu sa kapetanom Jackom Sparrowom.

4.12.2012.
17:23
VOYO logo

Kapetan JackSparrow (JohnnyDepp) stiže u luku Port Royal na Karibima. Iste večeri u nju uplovljava gusarski brod pirata Barbosse (GeoffreyRush) koji otima guvernerovu kći ElizabethSwann (KieraKnightley). Ona posjeduje vrijednu ukletu kovanicu koja gusare transformira u žive mrtvace. WillTurner, kovač u Port Royalu, zaljubljen je Elizabeth pa angažira Sparrowa da krenu u potragu i spas njegove voljene djevojke.

Prvi i najbolji dio o piratu Jacku Sparrowu i njegovoj družini, veliki blockbuster "Pirati s Kariba: Prokletstvo crnog bisera“, u produkciji JerryjaBruckeheimera i režiji GoreaVerbinskog, svakako je karijeri Johnnyja Deppa pružio novu dimenziju.

U ostalim ulogama našao se još jedan miljenik žena - OrlandoBloom, ali i glumica koju mnogi muškarci vole – Kiera Knightly. Nominiran za čak pet kipića Oscara, "Prokletstvo crnog bisera“, baš u kategorijama u kojima je nominiran pokazuje svoju najveću atraktivnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za najboljeg glumca, Johnny Depp je svoj svoj lik odradio s rijetko viđenom dozom šarma i komičnosti, vizažisti su obavili svoj posao savršeno (nominacija za najbolju šminku), vizualni efekti su doista sjajni (nominacija za najbolje specijalne efekte) baš kao i glazba te zvuk (dvije nominacije u kategorijama zvuka).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo