REAGIRAO I BERNARDIĆ / Glavni državni odvjetnik i Bandić zajedno u HNK! Juričan: 'Podržavam kako se RH iživljava na Jeleniću'

Image
Foto: Facebook/Želim biti Milan Bandić predsjednik RH

Državni odvjetnik Jelenić trebao je odbiti mjesto pokraj USKOK-ovog optuženika Bandića, poručio je Bernardić

10.1.2020.
10:05
Facebook/Želim biti Milan Bandić predsjednik RH
VOYO logo

Bivši predsjednički kandidat Dario Juričan na svom je Facebook profilu komentirao sinoćnju, u najmanju ruku, neobičnu pojavu da glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić na koncertu koji je organizirala država sjedi pokraj zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Situacija je neobična zbog toga što se protiv Bandića vode procesi u kojima je DORH stranka u postupku i teško ga optužuje. 

Susret Bandića i Jelenića dogodio se sinoć na svečanom koncertu u zagrebačkom HNK u čast hrvatskog preuzimanja predsjedanja Vijećem Europske unije, na kojem su uz uzvanike iz Europske komisije bili i brojni hrvatski politički uglednici. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Isto su radili i Cvitanu"

"Podržavam kako RH potkopava DORH i iživljava se na državnom odvjetniku Jeleniću. Isto su radili i Cvitanu", napisao je Juričan na Facebook profilu "Želim biti Milan Bandić predsjednik RH". Uz sinoćnju fotografiju Bandića i Jelenića pridružio je fotografiju zagrebačkog gradonačelnika i bivšeg državnog odvjetnika Dinka Cvitana sa svečane sjednice Sabora 2015. godine. 

"Malo nas je al' smo g****", zaključio je u svom statusu Juričan. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I predsjednik SDP-a Davor Bernardić jučer je na Twitteru komentirao sinoćnju neobičnu pojavu u HNK.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Koncertom u zagrebačkom HNK označen početak predsjedanja RH Vijećem EU: Pogledajte tko je došao

Image

Koncertom u zagrebačkom HNK označen početak predsjedanja RH Vijećem EU: Pogledajte tko je došao

"Jelenić je trebao odbiti mjesto"

"Državni odvjetnik Jelenić trebao je odbiti mjesto pokraj USKOK-ovog optuženika Bandića, no danas se u društvu opterećenom aferama nevažnim predstavljaju i očito neprimjerene situacije", napisao je Bernardić na Twitteru. 

Državni odvjetnik Jelenić trebao je odbiti mjesto pokraj USKOK-ovog optuženika Bandića, no danas se u društvu opterećenom aferama nevažnim predstavljaju i očito neprimjerene situacije. Povjerenje građana u institucije nemoguće je vratiti dok se događaju ovakvi propusti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Povjerenje građana u institucije nemoguće je vratiti dok se događaju ovakvi propusti", zaključio je predsjednik SDP-a. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike