dileri iz rešetki / Glavne njuške u policiji opet u akciji: Snoopy i Maša otkrili 2,4 kilograma kokaina

Image
Foto: policija.gov.hr

Zajedničkom policijskom aktivnošću spriječena je daljnja preprodaja kokaina

6.12.2019.
13:25
policija.gov.hr
VOYO logo

Policijski službenici Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta - PNUSKOK, Uprave kriminalističke policije MUP-a Republike Hrvatske su, u suradnji s redarstvenim vlastima BiH, policijom Banja Luke, u četvrtak proveli zajedničku koordiniranu aktivnost usmjerenu na suzbijanje međunarodnog krijumčarenja droga.

U jutarnjim satima na prometnicama šireg područja grada Zagreba policijski su službenici kontrolirali dva motorna vozila hrvatskih registracijskih oznaka kojima su upravljali 47-godišnji hrvatski državljanin i 29-godišnji državljanin BiH.
Dva službena policijska psa za detekciju droga, Snoopy i Maša, obavili su pregled zaustavljenih vozila te pozitivno reagirali, a što je ukazivalo na sumnju da se u zaustavljenim vozilima na prikriveni način prevozi droga.

Nakon provedene pretrage vozila utvrđeno je da su dvojica spomenutih muškaraca u vozilima prevozili ukupno 2,442 kg kokaina u dva pakiranja, a droga je bila namijenjena daljnjoj preprodaji na ilegalnom narko tržištu.

Opisanom zajedničkom međunarodnom policijskom aktivnošću spriječena je daljnja preprodaja zaplijenjenog kokaina, a ujedno je zaplijenjeno i 6.500,00 Eura.

Osumnjičeni muškarci su danas predani pritvorskom nadzorniku, uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama nadležnom državnom odvjetništvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo