'ISPAD' NA NOVINARE / Glasnovićev novi ispad: 'Vrijeme je da spodobe iz Novog lista prestanu raditi na uništenju Hrvata'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Glasnović je zauzeo govornicu i poručio "kako je vrijeme da ljevičarske spodobe iz Novog lista prestanu raditi protiv pripadnika HVO-a i Hrvata iz BiH, odnosno da prestanu raditi na njihovu uništenju".

23.6.2017.
22:28
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Nakon današnjeg predstavljanja Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, ministar Tomo Medved odgovarao je na novinarska pitanja. No, već prvo pitanje novinarke Novog lista zasmetalo je saborskom zastupniku Željku Glasnoviću, koji je na tom predstavljanju bio gost, piše Novi list.

Na pitanje hoće li se povećanje mirovina od pet tisuća kuna odnositi i na ostale povlaštene skupine, primjerice saborske zastupnike, pripadnike NOB-a i akademike, potaknulo je Glasnovića da stupi za govornicu ministarstva i poruči "kako je vrijeme da ljevičarske spodobe iz Novog lista prestanu raditi protiv pripadnika HVO-a i Hrvata iz BiH, odnosno da prestanu raditi na njihovu uništenju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnović nije samo napao Novi list i ostalim je novinarima Glasnović savjetovao da oni ne čine istu stvar kao nego da misle svojom glavom, piše Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo