Ne odustaje / Glasnović nastavio 'rat' s Lenartom preko društvenih mreža: 'Istina je kao lav - naći će svoj put'

Image
Foto: Screenshot/Youtube

Glasnović je objavio snimku svog govora uz naslov 'radi istine'

13.2.2020.
20:30
Screenshot/Youtube
VOYO logo

Tijekom rasprave zamalo je došlo do fizičkog obračuna između nezavisnog Željka Glasnovića i Željka Lenarta iz HSS-a. No, sve se nastavilo i preko Facebooka. 

Dok je Željko Glasnović imao izlaganje, iz saborskih klupa mu je nešto dobacio HSS-ov Željko Lenart. Na to je Glasnović u potpunosti izgubio živce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasnović je objavio snimku svog govora uz naslov "radi istine". 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam dijete kad je moja obitelj, kao i mnoge hrvatske obitelji nakon 1945., bila prisiljena bježati od beznađa i spašavati život izvan svoga doma i Domovine. Kao i mnogi drugi Hrvati, članovi moje obitelji završavali su u masovnim grobnicama, na križnim putevima i u kazamatima. 

Oduzeti su im svi posjedi i imovina koju su generacijama, teškim radom stjecali. Mojemu djedu, kao hranitelju obitelji, nakon 10 godina robije u KPD Zenica, osim imovine, oduzeta su i sva građanska prava, uključujući pravo na rad. Križni put, zatvaranja i razne druge torture doživjele su i moja baka, majka i tete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A 1991., kad je trebalo spašavati ovaj hrvatski narod i Domovinu od istog agresora, moj brat i ja vratili smo se iz svoje udobnosti braniti ovaj narod, ne žaleći svoje živote. Brat je prošao 15 mjeseci nezamislivih tortura u četničkom zarobljeništvu gdje su mu bušili koljena s bušilicom, bez uha, bez kože na leđima...

A pitanje za dvojnika Stane Dolenca iz HSS-a koji bezočno diže svoju bezvratu masnu glavu u Saboru: gdje je bio kad se branila Domovina i narod (kažu da je, kao i svaki miš, pobjegao u mišju rupu)? Zašto se priključio crvenoj opciji koja je, uz hrvatski narod, pobila i prvake HSS-a, zatvarala Radićevu ženu, uništila Hrvatsko selo...?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DRAGI HRVATSKI DOMOLJUBI, ŠIRITE ISTINU O HRVATSKOJ POVIJESTI. ISTINA JE KAO LAV – PUSTI GA ON ĆE NAĆI SVOJ PUT", stoji u objavi Željka Glasnovića. 


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo