GLASNOGOVORNICA NOVOG ŠEFA AGROKORA NAJAVILA NJEGOVE PRVE POTEZE: / 'Zadataka je mnogo, posao je vrlo kompleksan'

Image
Foto: PIXSELL/N1

Glasnogovornica tima Antonija Alvareza III., Ivona Janjić, danas se u Agrokoru obratila medijima i javnosti.

5.4.2017.
12:57
PIXSELL/N1
VOYO logo

'Glavni direktor za restrukturiranje i njegov tim od ranog jutra intenzivno rade, posao je vrlo kompleksan i zadataka je mnogo', rekla je Janjić i navela kako je najvažnija stavka u trenutačnom procesu osiguravanje stabilnosti.

'Svi trebaju pomoći da se Agrokor spasi'

'Cilj je u što kraćem roku uspostaviti stabilnost poslovanja, i sada je potreban doprinos svih da se Agrokor spasi. Glavni direktor za restrukturiranje će sa svojim timom, čiji su članovi predstavljeni jučer, direktno nadgledati i provoditi sve financijske i pravne poslove tijekom cjelokupnog procesa restrukturiranja. U ovome trenutku uprave kompanija nastavljaju upravljati svojim tvrtkama u sklopu dnevnog poslovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prioritet su zaposlenici i dobavljači

Danas se nastavlja s cijelim nizom aktivnosti, među kojima je komunikacija sa svim uključenim stranama, prioritetno zaposlenicima i dobavljačima. Kao što ste mogli vidjeti, glavni direktor za restrukturiranje je izravan, vrlo otvoren za komunikaciju, ali i realističan te usmjeren na konkretne rezultate. I dalje ćemo vas redovito informirati kada dođe do daljnjeg napretka u procesu', zaključila je Janjić.

Image
Foto: Screenshot N1
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo