GABRIĆ JAMBO: / Sretan sam što sam zaposlio Nikolu Grmoju

Image
Foto: PIXSELL, Ivo Čagalj
11.1.2016.
10:35
PIXSELL, Ivo Čagalj
VOYO logo

"Mislim da se nisam oglušio o Statut HSS-a, nijedan članak. U Poslovniku piše da za vrijeme trajanja sjednica Predsjedništva nitko ne smije davati izjavu osim predsjednika ili onoga koga zaduži predsjednik, ja to stvarno nisam znao. Ne bih dao izjavu u subotu, ali dao bih je sigurno u nedjelju", kazao Stipe Gabrić Jambo je jutros za HRT-ov Studio 4.

Image
JAMBO OPET O PETROVU: /

Otkako je na vlasti u Metkoviću, slušamo samo laži

Image
JAMBO OPET O PETROVU: /

Otkako je na vlasti u Metkoviću, slušamo samo laži

"Radić me sigurno ne bi susprndirao"

"Mislim da je HSS demokratska stranka, stara više od stotinu godina, i njezin osnivač i moj imenjak Stjepan Radić sigurno me ne bi suspendirao", kazao je. Ne očekuje da će ga izbaciti iz HSS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izbacivali su me iz HDZ-a jer sam se 2003. žestoko obrušio na predsjednika stranke Ivu Sanadera. Ono što je Jambo govorio 2003., dogodilo se 2009. Ja sam uvjeren da će se ono o čemu sam govorio u subotu, dogoditi u roku od 6 mjeseci, a ne šest godina", kazao je.

Preko veza do posla u školi

Tvrdi da je on zaposlio Nikolu Grmoju na zahtjev njegova ujaka. Upitan o čemu se tu riječ i ako je tako, je li on možda kršio proceduru, odgovara: "Pa dobro, Nikola Grmoja je završio za profesora povijesti i sociologije, radio je u Vrgorcu, u Metkoviću je jedna profesorica ili profesor otišao u mirovinu, u O.Š. Stjepan Radić. Njegov ujak je moj školski kolega, zamolio me i ja sam razgovarao s ravnateljicom te on je primljen tada u Metkoviću i sretan sam što sam tada zaposlio Nikolu Grmoju", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gabrićev Isus - je dobar Isus

Kaže da tu nije bilo nikakvog namještanja natječaja, "gospodin Grmoja imao je iskustvo, završio je Filozofski fakultet". Moram reći da je, za razliku od volontera Grmoje i psihijatra Petrova, moj Isus dobar Isus i on me uči da pomažem ljudima. Kako sam pomogao Grmoji, tako sam pomogao stotinama drugih ljudi. A Isus Nikole Grmoje volontera, njega uči da ljudima da otkaz, da progoni ljude, laže, vara, petlja... Mi smo dva različita svijeta. Ja sam svijet, volonter Nikola Grmoja je polusvijet, dodao je.

Jambo kaže kako Grmoja stalno prijeti i želi obračune. "Ja sam legalist, vjerujem u institucije hrvatske države i mirno spavam. On kaže da sam ja uzbuđen, ni mrve nisam uzbuđen, spavam kao mala beba i mislim da Nikola Grmoja ima neki problem, možda ga može riješiti psihijatar Petrov. Jutros kad sam se ustao ranije, u novinama vidim da je potrošnja antidepresiva porasla sto posto, ja mu preporučam da ujutro kad se digne popije nešto za smirenje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grmoja i Petrov - krilo koje je izraslo iz Crkve

Upitan kako su ga svrgnuli s vlasti, odgovara kako su "volonter Grmoja i psihijatar Petrov jedno krilo koje je izraslo iz Crkve". Oni su imali infrastrukturu dviju župa, kompletnu infrastrukturu Frame, zborova... I to je jednostavno u ovoj sredini vrlo teško pobijediti.", kazao je Gabrić za HRT.

Jambo ostaje bez 22 milijuna eura, banka mu 'sjeda' na sve nekretnine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Jambo ostaje bez 22 milijuna eura, banka mu 'sjeda' na sve nekretnine

Stipe Gabrić Jambo potučen do nogu, pobijedio ga mladi Petrov

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo