Još jedna nesreća / Frontalni sudar u Sisku: Vozači teško ozlijeđeni, jedan maloljetni putnik lakše

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Arhiva

Alkotestiranjem vozačice utvrđeno je da nije bila pod utjecajem alkohola, a alkotestiranje vozača nije bilo moguće zbog težine njegovih ozljeda

15.6.2019.
12:58
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Arhiva
VOYO logo

Nakon očevida poznato je više detalja o teškoj prometnoj nesreći u Novoselskoj ulici u Sisku u kojoj je u petak dvoje vozača u frontalnom sudaru teško ozlijeđeno, a maloljetni putnik lakše.

Nesreća se dogodila oko 9.50 sati kada je 69-godišnji muškarac, upravljajući osobnim automobilom sisačke registracije, ulaskom u blagi desni zavoj prešao na suprotni prometni trak i prednjom lijevom stranom vozila udario u prednju lijevu stranu osobnog automobila sisačke registracije kojim je iz suprotnog smjera upravljala 54-godišnja vozačica, izvijestila je policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom je prilikom 69-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede opasne za život, a 54-godišnjakinja je teško ozlijeđena, a maloljetni putnik iz njezina vozila - lakše. Pomoć im je pružena u sisačkoj Općoj bolnici.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alkotestiranjem vozačice utvrđeno je da nije bila pod utjecajem alkohola, a alkotestiranje 69-godišnjaka zbog težine njegovih ozljeda nije bilo moguće.

Zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu 69-godišnjak će biti kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo