ČEKA KOMENTAR VLADAJUĆIH / Frljićeva reakcija na prijeteći grafit u Vinkovcima: 'To je Hrvatska o kojoj Karamarko sanja'

Image
Foto: SDP Vinkovci, Goran Kovacic/PIXSELL

'Što o ovoj prijetnji smrću misli predsjednica, koja je upravo amnestirala kriminalca koji je bio donator njezine stranke? Ili ministar Hasanbegović koji otvoreno negira vrednote antifašističke borbe?', pita intendant riječkog HNK

4.2.2016.
8:30
SDP Vinkovci, Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Vinkovačka organizacija SDP-a u utorak je osudila grafit "Smrt Oliveru Frljiću" koji je osvanuo u središtu tog slavonskog grada. Tamošnji SDP-ovci kažu kako u gradu jača ekstremizam o kojem se, kako su istaknuli, ne smije šutjeti.

Image
rastući trend mržnje /

Vinkovački SDP osudio grafit 'Smrt Oliveru Frljiću' i upozorio na jačanje ekstremizma

Image
rastući trend mržnje /

Vinkovački SDP osudio grafit 'Smrt Oliveru Frljiću' i upozorio na jačanje ekstremizma

Danas se oglasio i intendant riječkog HNK kojemu je prijetnja upućena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je Hrvatska o kojoj Karamarko sanja, Hrvatska u kojoj će različiti paramilitarni odredi po ulicama utjerivati istinu u kosti", rekao je Frljić za Novi list.

Dodaje kako vjeruje da ovo nije posljednji takav izgred, već da će ih biti sve više i više, a da će biti usmjereni prema onima "koji se ne slažu s državotvornim lažima kojima je HDZ građanima ove zemlje u proteklih 25 godina ispirao mozgove".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izjavi za Novi list Frljić se pita što se uopće moglo očekivati od HDZ-a, stranke koja je, dok je bila u opoziciji, poticala branitelje da krše zakone.

"Što o ovoj prijetnji smrću misli predsjednica, koja je upravo amnestirala kriminalca koji je bio donator njezine stranke? Ili ministar Hasanbegović koji otvoreno negira vrednote antifašističke borbe? Hoće li predsjednik HDZ-a, gospodin Karamarko, imati nešto za reći na tu temu? Vjerojatno ne, jer to je Hrvatska o kojoj on sanja, Hrvatska u kojoj će različiti paramilitarni odredi po ulicama utjerivati istinu u kosti. Svaka sličnost s Njemačkom 30-ih godina prošlog stoljeća svakako nije slučajna", kaže Frljić za Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo